OneConcept
[B-vara] Cioccolata di Trevi - chokladfontän
460,99 kr
436,99 kr
Du sparar 5%
Leveranstid:
4 -
6 arbetsdagar
Topp-egenskaper
- 2 driftslägen: I. smältning/varmhållning av mat, samt II. varmhållning + matningsaxel
- 60 W uppvärmningselement/motor
- 17 cm högt torn med 3 våningar
B-vara: ompackad
Observera att detta är ett ompaketerat objekt eller ett objekt med lättare förpackningsskador. Artikeln har kontrollerats för fullständig funktionalitet. Vi erbjuder även 1 års garanti.
Fraktkostnad: från 0,00 kr
Artikeln är klar för leverans och kommer att skickas direkt vi tagit emot din betalning.
Du kan ändra din beställning när som helst
Cioccolata di Trevi Chokladfontän 3 våningar 60W i rött, rostfritt stål
Produktinformation
Topp-egenskaper:
-
2 driftslägen: I. smältning/varmhållning av mat, samt II. varmhållning + matningsaxel
-
60 W uppvärmningselement/motor
-
17 cm högt torn med 3 våningar
-
separat justerbara fötter
Egenskaper:
- enhet och torn av rostfritt stål
- Våningsavstånd (från botten till toppen): 6 cm, 5,5cm, 5,5cm
- Storlek på varje våningsplatta (från botten till toppen): 10,5cm, 8 cm, 6,3 cm
- för användning med choklad, konfektyr, ost eller grillsås
- strömbrytare på frontpanelen
- Strömförsörjning: 220-240 V ~ / 50-60 Hz
Leveransomfång:
- 1 x basenhet
- 1 x våningstorn
- 1 x matningsaxel
- användarhandbok på tyska (andra språk: engelska)
Mått:
- Mått hela maskinen: 38 x 17 cm (HxØ)
- Mått basenheten: 16 x 17 (HxØ)
- Mått tornet: 17 x 10,5 (HxØ)
- Vikt: ca. 1220 g
Kundbetyg
Från 1 Kunder
Lägg till användaromdöme
Kundomdömen från andra länder
Cioccolata di Trevi - chokladfontän
- 2 driftslägen: I. smältning/varmhållning av mat, samt II. varmhållning + matningsaxel
- 60 W uppvärmningselement/motor
- 17 cm högt torn med 3 våningar
460,99 kr
436,99 kr
Inklusive moms
Cet appareil est vraiment très joli dans sa robe rouge rubis scintillante. On est pas gêné de le mettre à table devant ses invités. Le TOP c'est les yeux gourmands de mes petits enfants lorsque le chocolat a commencé à couler, ça vaut toutes les surprises. Côté fonctionnement, aucun soucis. On tourne le bouton à droite sur position I pour chauffer le chocolat et lorsque celui-ci est fondu on le tourne à gauche sur position II. C'est le moment des yeux gourmands !!!Si le chocolat ne s'écoule pas de tous les côtés, ll suffit de tourner la base des pieds pour l'équilibrer. Je pense m'en servir souvent car on a vite fait un dessert qui plaît avec un minimum de préparation. On peut aussi l'utiliser avec une sauce lors d'un barbecue à condition que la texture soit identique à celle du chocolat. Je l'essayerai cet été avec des brochettes et je complèterai mon commentaire. Pour le nettoyage, la partie supérieure et la vis sans fin passent au lave vaisselle après avoir été essuyé. Il reste à nettoyer le fond avec un papier absorbant puis une petite vaisselle (sans le plonger dans l'eau).Conseils (Traduits du mode d'emploi en Anglais et Allemand) .Pour un résultat optimum, il vaut mieux utiliser du chocolat spécial pour fontaine à chocolat. Si vous utilisez du chocolat normal, plus épais, vous pouvez le diluer avec un peu d'huile végétale ou de crème. Prévoir d'allumer l'appareil au moins une heure avant de s'en servir et mettre suffisamment de chocolat. Pour gagner du temps, on peut faire fondre le chocolat dans un poêlon. Faire tremper la partie supérieure et la vis dans l'eau chaude jusqu'au moment de s'en servir. Contente donc car Mamy a encore fait son petit effet. Et les petits mangent des fruits...
Den här enheten är verkligen väldigt vacker i sin gnistrande rubinröda färg. Vi skäms inte över att ställa den vid bordet inför våra gäster. BÄST är mina barnbarns giriga ögon när chokladen började rinna, det är värt alla överraskningar. När det gäller drift, inga bekymmer. Vrid vredet åt höger till läge I för att värma chokladen och när den är smält, vrid den åt vänster till läge II. Det är dags för giriga ögon!!! Jag tänker använda den ofta eftersom man snabbt gör en efterrätt som man gillar med ett minimum av förberedelser. Den kan också användas med en sås under en grillfest så länge som konsistensen är identisk med chokladens. Jag ska prova den i sommar med spett och jag kommer att slutföra min recension. För rengöring kan överdelen och den ändlösa skruven stoppas i diskmaskinen efter att ha torkat. Det återstår att rengöra botten med absorberande papper och sedan en liten skål (utan att sänka ner den i vatten). Om du använder normal, tjockare choklad kan du späda den med lite vegetabilisk olja eller grädde. Planera att slå på enheten minst en timme innan du använder den och tillsätt tillräckligt med choklad. För att spara tid kan du smälta chokladen i en kastrull. Blötlägg toppen och skruva i varmt vatten tills den ska användas. Så glad för att Mamy återigen har fått sin lilla effekt. Och de små äter frukt...