Artikelnummer 60000601

Videokamera övervakningsatrapp 6x set

Verksamt kamera-atrappset med realistisk design och inbyggd, regelbundet blinkande LED-lampa. De detaljrika avbildningarna gör denna replika till ett anmärkningsvärt realistisk och rimligt alternativ. Plastöljet med standardstav gör enheten mångsidigt användbar. Därmed signaleras att enheten är inspelningsbar vilket har en avskräckande effekt, vilket gör ditt hem säkrare.

Batteridrift med med kompakta mått för alla inomhusutrymmen.

Art-Nr.: PL-06ST-4558 / 60000601

Kamera-replikan från Duramaxx är konstruerad med högsta precisionför attupprätthålla din säkerhet och unvika skadegörelser. Utöver den överraskande verkliga utformningen av enheten ser batteridriften och den regelbundet blinkande LED-lampan till att upprätthålla ett realistiskt beteende .

Attrappen är en konstgjord lösning för att skydda dina privata och kommersiella utrymmen på ett effektivt sätt. Med hjälp av det medföljande monteringsmaterialet färdigställs installationen på kort tid, utan att behöva öppna upp väggen eller dra kabel eller kontakta säkerhetsspecielister för hjälp med anslutning till ett servicecenter som vanlig säkerhetsutrustning måste kopplas till. Du behöver inte heller något verksamhetslexikon, då hanteringen presenteras i en lättförståelig hand-out.

Visa din beslutsamhet när det gäller säkerheten och upprätthåll ditt påstående och låt inga skummisar få en chans att bryta den territoriella suveräniteten. En grundläggande fördel med kamera-atrappen är den sparsamma användningen av batteriet som driver LED-lampan. Livslängden på batteriet är upp till 6 månader, så att underhållscykler till stor del faller bort.

Produktdetaljer

Top Features

Leveransomfång

  • 6 x Duramaxx Guardian övervakningskamera attrapp dummy

Mått

Egenskaper

Bruksanvisning

Kundomdömen

Ingen översyn lämnades för den här artikeln.

Small Image

Videokamera övervakningsatrapp 6x set

Toppegenskaper
  • med blinkande LED och pseudo-lins
  • detaljrikt plasthölje
  • anpassad för inomhusbruk
849,00 kr inkl. moms
Du kan ändra din beställning när som helst