Tornfläkt

Köp pelarfläkt billigt online - kyl ned rum på ett snabbt, effektivt & tystlåtet sätt

På sommaren svettas man även om man inte rör på sig så mycket inomhus. För att du ska få välbehövd svalka är pelarfläktar ett utmärkt val. I vår onlinebutik kan du köpa pelarfläktar som passar till dina egna behov. I den här kategoritexten kan du läsa vilka egenskaper som är intressanta när du ska köpa pelarfläkt.

Tornfläkt - smart användning hemma och på kontoret

En pelarfläkt är tystlåten och har en mycket lägre bullerutveckling jämfört med andra fläktar. Därför är de mycket populära för hemmaanvändning. Särskilt när de ska användas i närheten av sovrummet eller barnrummet är de tystlåtna pelarfläktarna ett utmärkt val. En tystlåten pelarfläkt är en utmärkt lösning för hemmakontoret eller för kontoret. De pelarfläktar som finns i vår onlinebutik är samtidigt mycket kraftfulla och genererar en sval, behaglig bris under sommarperioden. En annan stor fördel är att de tar upp lite plats. Med sin smala design kan de långa pelarfläktarna få plats även i trånga hörn. De passar även utmärkt för små rum.

Tornfläkt i många olika modellvarianter

Pelarfläktarna i vår onlinebutik skiljer sig framför allt åt i vilken watt-effekt de har. Kraftfulla enheter passar bra för höga temperaturer under lång tid och för platser där det inte uppstår drag. Vissa modeller har flera lägen som kan ställas in individuellt. Dessutom finns pelarfläktar med en 75-graders-oscillation. En tornfläkt med vattenkylning fungerar enligt principen om latent avdunstningsvärme. Dessutom kan du beställa en pelarfläkt med fjärrkontroll och välja rätt läge på distans. Du kan även välja bland pelarfläktar i tidlösa designer. Svart, vitt eller silver: Våra pelarfläktar är riktiga design-klassiker och passar perfekt in i en modern, samtida inredningsstil.

Köpguide för tornfläktar hos Electronic Star

Om du vill ha en lätt svalka på kontoret reduceras risken för drag med en modell på 36 watt. Om du vill ha en stilren fläkt rekommenderas en smal och hög pelarfläkt med vattenkylning. Om du vill kunna variera luftströmmen kontinuerligt kan en modell med flera lägen vara en bra idé. En pelarfläkt med fjärrkontroll är en utmärkt lösning för att få frisk luft på kontoret utan att behöva förlora tid genom att ställa sig upp.

FAQ

Passar pelarfläktar för smart-home-användning?

I vår onlinebutik finns pelarfläktar med appstyrning. De kan enkelt styras via smartphone och passar bra för teknikfantaster med sina smarta funktioner.

Hur högljudda är pelarfläktar?

Jämfört med andra fläktar är pelarfläktar tystlåtna. När de är i drift kommer de bara upp i 55 till 65 decibel och stör inte, även om de används under lång tid.

Vilka lägen kan ställas in på pelarfläktar?

De flesta fläktar med flera lägen kan ställas in till normal- och nattläge. I naturläget simulerar fläkten intensiteten hos luftströmmen från vindar. Luften imiterar den naturliga vinden och är mycket behaglig.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken