Kylbox

Köp kylbox billigt online - håll huvudet kallt med denna mobila förvaringsmöjlighet

Om man är riktigt törstig är det underbart med en kyld dryck. Hållbarheten på livsmedel kan också förlängas betydligt genom att använda en kylbox. I vår onlinebutik finns många kylboxar med olika egenskaper och i högkvalitativa utföranden. Med denna köpguide kan du förbereda dig inför sommaren och hitta en mobil kylbox som passar just dig.

Kylboxens många användningsområden

Kylboxar är utmärkta för att hålla livsmedel och drycker kylda i trädgården. Du kan även ta med dem till en picknick i parken. Kylboxar används också ofta i husbilar under campingsemestrar. Om du planerar en utflykt med din familj har du alltid god mat och uppfriskande drycker nära till hands med en kylbox. Sist men inte minst är modeller från etablerade märken som en Dometic-kylbox utmärkta att använda på utflykter med båt eller på en yacht.

Mobilt kylskåp i passande designer

Sortimentet av kylboxar i vår onlinebutik är stort. När du väljer kan du först och främst tänka på vilken storlek på kylbox du tänker dig. Kapaciteten varierar mellan 21 och 36 liter. Kylboxarna skiljer sig också åt i sina energiklasser. En kylbox med batteri bör ha en hög kapacitet och kunna fylla sin funktion under längre tid. Visste du att många av våra kylboxar har en varmhållningsfunktion? Perfekt för att njuta av lunchen i parken istället för på kontoret. För underhållning finns även mobila kylskåp som är utrustade med en ljudmodul. Från den eleganta kylboxen i klassisk svart till den snygga modellen i isblått: Våra kylboxar briljerar med trendiga designer.

Köpguide - köp kylbox från Electronic Star

Ett mobilt kylskåp med ljudmodul är en utmärkt lösning om du vill njuta av en picknick vid stranden. Via smartphone, laptop eller surfplatta kan du streama din favoritmusik via Bluetooth. Till skillnad från i små parker får musiken i stora landskap en större räckvidd och stör heller inte parkbesökare som vill ha lugn och ro. Om kylboxen är avsedd för att användas i bil behöver den inte ha hjul. Om du går till fots är kylboxar med hjul en riktig vinst. Letar du efter en kylbox för campingresor rekommenderar vi att du väljer en smal modell. Den kan smidigt förvaras i husbilen på ett platssparande sätt. Kolla igenom vår stora kylbox-kollektion och beställ en kylbox med batteri som kyler ned dina livsmedel länge!

FAQ

Vilken är den bästa kylboxen för bilen?

Bil-kylboxar kännetecknas av ett kompakt format och en reducerad design. För att de inte ska ta upp för mycket plats i bilen är en 21-liters-modell utan hjul ett bra val.

Vilken energiklass är bra för kylboxar?

Med modeller med energiklass D sparar du mycket energi och pengar. Särskilt sparsamma är Dometic-kylboxarna.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken