Kokplatta dubbel

Välj
Sortera efter
15 Träffar på "Kokplatta dubbel"
Filter och sortera

Kokplatta dubbel


Köp en dubbel kokplatta online till ett lågt pris och laga mat oberoende av spisen

När du är ute i naturen är gas- eller elspisen i hemmet ett minne blott. Vare sig det gäller camping eller i trädgården: Om du vill laga mat är en dubbel kokplatta en förträfflig lösning. Den kombinerar två kokplattor i en och samma apparat. I Electronic Star webbutiken kan du köpa en dubbel kokplatta av hög kvalitet. Vi erbjuder Duo kokplattan i olika versioner och med kraftfulla funktioner. Följande inköpsguide ger dig en liten introduktion till Duos kokplatta.

Mångsidig användning av en dubbel kokplatta

Vill du ha en vinterfest i trädgården och bjuda familj och vänner på en god glögg? En dubbel kokplatta som fungerar elektriskt eller enligt induktionsprincipen kommer att vara till stor hjälp. Du kan också köpa dubbla kokplattor om du behöver fler kokplattor utöver de som finns på spisen i hemmet. Det är bara att lägga till en bärbar kokplatta till din spis, som är utrustad med två extra kokplattor. Sist men inte minst kan du använda dubbla kokplattor när du reser - när du är ute i husbil och vill njuta av din middag i naturen.

Olika typer - dubbel kokplatta med induktion, gas eller glaskeramik

En dubbel kokplatta finns tillgänglig med ceranhäll - en högkvalitativ och välkänd glaskeramik. Klassiska Duo kokplattor kan användas med gas. Särskilt innovativa är dubbla kokplattor som förbereder måltider elektromagnetiskt enligt induktionsprincipen. I det stora utbudet av kollektioner i vår välsorterade nätbutik kan du välja mellan klassiska färger som svart, silver och vitt samt ovanliga varianter som klarrött. Våra dubbla kokplattor skiljer sig ytterligare från varandra i sin verkningsgrad. Från 1 900 till 3 100 watt finns det säkert en lämplig modell för dig. Vissa modeller kan styras med en konventionell vridknapp, medan andra styrs med en modern touchpanel. Ytterligare skillnader härrör från det varierande antalet effektnivåer.

Köpa en dubbel kokplatta - så här fattar du ett köpbeslut

Om du vill använda en dubbel kokplatta i trädgården eller i husbilen och det finns barn i närheten är det bäst att använda en induktionshäll. Om du värdesätter ett förstklassigt utseende är en dubbel kokplatta med Ceran ett utmärkt val. Den jämna ytan gör den lätt att rengöra och gör det därför mycket effektivt att tillaga en måltid utomhus. När det gäller rengöring bör du tänka på att damm och smuts kan sätta sig på reglagen. Dubbla kokplattor med touchpaneler är särskilt lätta att rengöra. Vissa modeller är så smala att de kan förvaras i husbilen, trädgårdsskjulet eller köket på ett okomplicerat och platsbesparande sätt.

Oavsett om det är en dubbel kokplatta med induktion, gas eller glaskeramik: Lägg den modell du vill ha i din varukorg och beställ den från Electronic Star idag!

FAQ

Vilka är fördelarna med en dubbel kokplatta som kan drivas elektriskt?

Med elektriska dubbla kokplattor väljer du miljövänliga lösningar som är mycket energieffektiva och tillagar måltider på kort tid.

Hur säkra är dubbla kokplattor?

En dubbel kokplatta baserad på induktionsprincipen ger ökad säkerhet. Den är bara varm när det finns en stekpanna eller gryta på fältet.

Är dubbla kokplattor dyra?

Hos Electronic Star kan du köpa klassiska dubbla kokplattor online till låga priser - högkvalitativa modeller för småpengar.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken