Induktionshällar

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 3
56 Träffar på "Induktionshällar"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 3

Induktionshällar


Köp induktionshäll på nätet - hos Electronic Star i premiumkvalitet till ett lågt pris

Principen med elektromagnetisk induktion är mycket populär när det gäller skonsam tillagning av välsmakande måltider. Om din induktionsspis behöver en ny kokplatta kan du köpa en högkvalitativ induktionshäll från Electronic Stars webbutik. Vi erbjuder dig en induktionshäll med en bredd på 80 cm och i andra storlekar, samt en induktionshäll som du kan använda enskilt. I följande inköpsguide hittar du viktiga kriterier för att välja en lämplig induktionshäll!

Det här är fördelarna med en induktionshäll

Induktionshällar anses vara extremt tidseffektiva, eftersom uppvärmning och kylning av kokkärlet går mycket snabbt. Det sparar också mycket energi när du lagar mat. Besparingar på upp till 30 procent är möjliga. Detta märks inte minst i din plånbok. Den mest anmärkningsvärda fördelen med en induktionsplatta är dock att själva kokplattan inte blir varm. Endast botten av grytan eller stekpannan värms upp. Detta minskar risken för förbrännningar avsevärt.

Modellvariationer: Köp en induktionshäll med en bredd på 60 cm, 80 cm eller 90 cm?

I vår webbshop kan du beställa en induktionshäll med en bredd på 90 cm, 80 cm eller 60 cm. De flesta modeller är så moderna att de är utrustade med en lättmanövrerad touchpanel. Versioner med automatisk avstängning och överhettningsskydd ger dessutom en hög säkerhetsnivå. Dessutom kan du köpa en induktionshäll från oss som är utrustad med en timer som signalerar när maten är färdiglagad. Tänk också på de olika effektnivåerna mellan 1 800 och 7 400 watt. Ett brett utbud av designer gör att du kan matcha induktionshällar med resten av köket, trädgårdsköket eller campingköket.

Köpråd för induktionshällar

En induktionshäll kan vara 80 cm bred och du kan använda den oberoende under dina utomhusaktiviteter. På samma sätt är en 90 cm bred induktionshäll en induktionshäll som kan användas självständigt och fristående från spisen i hemköket. En sådan modell lämpar sig utmärkt för trädgården och en husbil. Om du vill byta ut hällen på din induktionsspis kan du välja en 60 cm bred induktionshäll. Om det finns barn i ditt hushåll rekommenderar vi en modell med överhettningsskydd och automatisk avstängning. Fokusera också på hur kokplattorna är placerade. Om 2 kokplattor är för få och 4 för många kan en modell med 3 induktionshällar vara rätt lösning för dig.

Beställ din favorit induktionshäll i dag!

FAQ

Hur snabbt fungerar induktionshällar?

Induktionshällar lagar mat snabbt. Inom några minuter börjar vattnet i grytan att koka. Perfekt när du behöver förbereda måltider snabbt efter jobbet.

Hur energieffektiv är en induktionshäll?

Induktionshällar har klara fördelar när det gäller att spara energi. Beroende på effektkapaciteten kan du förvänta dig energibesparingar på mellan 20 och 30 procent.

I vilken mån är en induktionshäll lämplig för ett hushåll med barn?

Induktionshällar är bara i drift när det står grytor eller stekpannor på dem. Risken för brännskador är relativt liten jämfört med glaskeramik. En elektromagnetisk kokplatta är därför ett bra val för hushåll med många barn.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken