Juldekorationer


Strålande julpynt för inom- och utomhusbruk

När dagarna blir allt kortare och ljusen glimmar stämningsfyllt i mörkret är julen inte långt borta! Pynta inför årets mest meningsfyllda högtid med förtrollande vackra juldekorationer, som förebådar advent och den kommande julhelgen. Visst hjälper fina pynt till att skapa den rätta, mysiga julstämningen. Här hittar du ett brett sortiment av enastående utomhuspynt, som ger fönster, balkonger, trädgårdar, verandor och butiksfasader ett litet stänk julmagi, och får både gamla och unga ögon att glittra. Titta igenom våra inspirerande julpynt nu och hitta de perfekta dekorationerna för just ditt hem.

Ljusslingor för alla smaker

Finns det en mer välkomnande syn på kvällen än ditt eget hus som strålar i mörkret, klätt i härlig julbelysning. Vi har ett attraktivt sortiment med ljusslingor i en mängd färger och stilar för husfasader och trädgårdar. Vad sägs om mysiga ljusslingor som ser ut som istappar eller ger intryck av fallande snö? Långlivade LED-lampor gör att du kan njuta av den vackra julbelysningen i oändliga timmar. Ljusslingan kan fästas längs med takfoten, balkongräcket eller staketet, som ges ett magiskt skimmer av raden dekorativa ljus. Även om ljusslingorna är väderbeständiga, och därmed lämpliga för utomhusbruk, kan de också användas för att sprida ljus inne i hemmets mörka vrår. De kan hängas på trappräcken, julgranar och väggar, alltefter smak, för att skapa en varm och välkomnande atmosfär – perfekt för en mysig eftermiddag eller kväll tillsammans med familj och vänner.

Klassiker som utstrålar tidlös stil

Kombinationen grangirlang och ljusslinga är ett måste i juletid: traditionellt barrgrönt omger gnistrande små ljuspunkter i ett julpynt med med tidlös elegans. Vi erbjuder grangirlanger av varierande längd, som kan användas till smakfull inramning av trappräcken, fönster och dörrar, både inom- och utomhus. Det väderbeständiga materialet ser förvillande äkta ut, men du slipper städa barr ur alla vrår. En grangirlang som sprider julglädje år efter år.

Moderna pynt för julens högtider

Letar du efter något alldeles speciellt som kan sprida ett välkomnande ljus i vardagsrummet eller trädgården? Då ska du ta en titt på våra otroliga ljusträd! Du kan skapa din egen skog: var och en liknar ett träd som beströtts med hundratals små ljus istället för blad. Våra ljusträd är moderna och ovanliga julpynt som garanterat väcker uppmärksamhet. De lyser verkligen upp vintermörkret.

Pynta hemmet med glittrande ljus redan idag!

Julen är den mest magiska tiden på året och förtjänas att firas på vackrast möjliga sätt. Har du inspirerats av vår stämningsfulla och mysiga julbelysning? Besök vår onlinebutik nu för att handla härliga juldekorationer, och låt oss hjälpa dig att göra årets juletid verkligt speciell!

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken