Kaffemaskiner

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 2
28 Träffar på "Kaffemaskiner"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 2
Kaffemaskiner

Köp kaffemaskiner billigt på nätet

Har du svart att komma igång på morgonen utan en kaffe? Då är saken klar: du behöver en kaffemaskin! Oavsett om det är en stilren modell för den chica bänkskivan i ditt kök eller en kompakt enhet för pausen på kontoret: du kan beställa en helautomatisk kaffemaskin eller en klassisk med termoskanna från Electronic Star till ett rimligt pris. Förutom enkla klassiker kan du även köpa en kaffemaskin hos oss som lagar mer än bara kaffe.

Kaffemaskin med bönkvarn och vanliga filtermodeller

Om du föredrar en maskin utan krusiduller kan en kaffebryggare med termos göra dig glad. Den är utrustad med ett enkelt kaffefilter och lämpar sig för redan malet kaffe och håller det varmt under en längre tid. Alternativt erbjuder vi dig möjligheten att köpa en helautomatisk kaffemaskin. Den fyller du med hela bönor, som apparaten maler och brygger på plats. Vissa modeller tillbereder cappuccino och latte macchiato förutom café crema. De har en speciell del som skummar mjölk. 2-i-1-apparaten har också en te-funktion. En espressomaskin med portafilter är perfekt för att göra espresso.

Kaffemaskin med ett stort urval av praktiska funktioner

Medan kaffemaskinen är igång kan du använda tiden till annat. En praktisk timer tar den varma drycken till rätt punkt. Du kan också hitta en apparat med automatisk avstängning i vår webbshop. Då förhindras värmeplattan från att överhettas vilket minimerar brandrisken. Du kan även köpa en modell med koppvärmare förutom en kaffemaskin med termoskanna. På så sätt smakar ditt kaffe inte bara bättre, det blir inte heller unket. Modeller med LED-display kan manövreras särskilt bekvämt med ett enkelt tryck med fingret.

Köp en kaffemaskin – läs dessa tips om du vill hitta den perfekta modellen

Om ett telefonsamtal kommer emellan på kontoret kan det dröja lite längre tid innan man hinner dricka det goda kaffet. En kaffemaskin med termoskanna håller den drycken varm. Om du föredrar doften av nymalda bönor kan du njuta av en kaffebryggare med kvarn. En espressomaskin med portafilter trollar fram en espresso eller kaffe med en fantastisk crema. Dessutom kan latte macchiato-fans glädjas åt det superfluffiga mjölkskummet. Vill du ha en modell med retrolook till ditt kök? En knallröd enhet finns i vår butik och har extra wow-faktor. Välj din favoritmodell!

Vanliga frågor om kaffemaskiner

Vilka är fördelarna med en kaffemaskin med kvarn?

Med en sådan apparat känner du smaken av bönorna mycket intensivt. Perfekt om du gillar ditt kaffet lite starkare. Dessutom lagas varje kopp kaffe först när du är redo för koffeinboosten. Maximal färskhet är garanterad.

Hur fungerar espressomaskiner med portafilter?

Först värmer de vattnet till en viss temperatur. Det heta vattnet pressas sedan under högt tryck genom en sil fylld med malet kaffe. Därför är pumptrycket viktigt när du väljer ett portafilter. Helst ska det ligga mellan 8 och 15 bar.

Hur ansträngande är det att rengöra kaffemaskinen?

Om du vill hålla rengöringsarbetet till ett minimum rekommenderar vi att du använder en klassisk filtermaskin. Modeller med kvarnar kräver ytterligare underhåll. En säker instinkt krävs för rengöring av kaffeutloppen och mjölkmunstyckena i synnerhet.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken