Vattenflaskor

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 2
28 Träffar på "Vattenflaskor"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 2

Vattenflaskor

Köp vattenflaskor billigt online

Du bör dricka minst två liter vatten om dagen – lite mer när det är varmt eller om du tränar. För att du ska lyckas hålla en bra vätskebalans och vara redo för nya utmaningar och äventyr är det en bra att ha en vattenflaska i handväskan eller ryggsäcken. På så sätt finns alltid en klunk vatten, läckagesäkert naturligtvis, nära till hands.

Vilken vattenflaska är ett bra val?

Vattenflaskor skiljer sig främst vad gäller utseende, storlek och material. Flaskor i rostfritt stål anses vara mycket robusta och hållbara, men är ibland lite tyngre än de som är gjorda av aluminium eller plast. Speciellt med vattenflaska av plast är det viktigt att se till att de är fria från BPA (bisfenol-A), eftersom detta ämne kan lösas upp i vätska och sedan hamna i dricksvatten. Det finns också glasflaskor, men de är inte nödvändigtvis förstahandsvalet när man är på språng, eftersom de är tunga och benägna att gå sönder.

Vattenflaska för barn: i lekfullt utseende och med en säker stängning

Allt från Schmatzfatz-vattenflaskor till flaskor med coola och/eller lekfulla motiv. Den bästa vattenflaskan för barn är generellt en flaska som de små verkligen gillar. En läckagesäker vattenflaska rekommenderas särskilt för barn, trots allt bör leksaker eller skolmaterial inte bli blöta när man är ute och på väg. Barn brukar heller inte hantera vattenflaskor så varsamt, vilket är helt okej, för en flaska av hög kvalitet ska hålla hårdhänt hantering – och det gör t.ex. Schmatzfatz-vattenflaskor. Det är bäst att välja den nya läckagesäkra vattenflaskan tillsammans med ditt barn. Om barnet involveras i urvalsprocessen brukar de fatta mer tycka för flaskan och ta hand om den mer.

Vattenflaska för barn och vuxna: vad man kan tänka på när man köper.

För det första, storlek. Flaskan är vanligtvis utformad på ett sådant sätt att den enkelt och utan problem kan stuvas undan. Mindre versioner rekommenderas ibland för barn, men flaskan bör ha en kapacitet på minst 0,25 liter. Stora flaskor rymmer upp till ca 1,2 liter. När du väljer material är det viktigt att välja material som är lätta och ofarliga för hälsan.

Den bästa vattenflaskan för barn har en barnvänlig lock och kan öppnas och stängas snabbt. Dessutom ska flaskan av praktiska skäl vara snabb och enkel att rengöra – gärna i diskmaskinen förstås, vilket inte är några som helst problem med till exempel dricksflaskor i rostfritt stål.

Oavsett om det är en Schmatzfatz-vattenflaska eller en sportflaska som vuxna gärna tar med när de tränar, sportar eller gör långa cykelturer. Naturligtvis kan du inte bara fylla flaskorna med vatten utan även med till exempel lemonad eller isotoniska drycker så att kolsyran och smaken behålls. Det är bäst att beställa online nu!

Vanliga frågor om vattenflaskor

Vilka funktioner har en vattenflaska för barn?

När det gäller formen är dessa vanligtvis utformade för att enkelt stuvas ner i en väska eller ryggsäck – helst på sidopanelen i nät. Dessutom ska flaskan vara visuellt tilltalande för barn och utrustad med ett mycket lättanvänt lock.

Vilka vattenflaska för vilka aktiviteter?

Vid cykling ska flaskan helst kunna öppnas med tänderna, vid vandring eller trekking måste den vara mycket robust och vid jogging måste den ha en särskilt låg egenvikt.

Vilka vattenflaskor är isolerade?

För varma drycker rekommenderas flaskor som är gjorda av aluminium eller rostfritt stål, eftersom de ibland har en isolerande insats som håller dryckerna varma längre.
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken