Pedalhinkar

Köp pedalhink billigt online

Om du söker efter en praktisk papperskorg som passar för vardagsbruk kommer du att stöta på en mängd olika system. En pedalhink är det enkla men effektiva alternativet till papperskorgen med sensor. Du kan välja mellan många olika, snygga och effektiva modeller. I vår butik presenterar vi ett attraktivt urval av högkvalitativa pedalhinkar i jättefin design. Det man helst vill ha är en bra blandning av exklusivt utseende och praktisk funktionalitet. I den här köpguiden visar vi hur man hittar den rätta.

Pedalhink i olika varianter – en överblick

En pedalhink med 2 fack finns som tornvariant. Du kan också välja en version med 3 fack. På vissa hinkar är fotpedalen färgkodad. Färgkodade pedaler gör att man undviker att förväxla behållarna. Om rumsinredningen är elegant kan man välja en pedalhink med enhetliga färger. Dessutom är det möjligt att ta ur de inre behållarna från de flesta pedalhinkarna. Förutom modeller med hölje av plast finns det även aluminiumbehållare. Papperskorgarna skiljer sig också åt när det gäller den totala volymen. Vissa varianter har innerbehållare som är lika stora medan andra har avfallssystem med olika stora behållare som är anpasssade för de vanliga hushållsavfallsmängderna.

Pedalhinkar – det utmärker dem från deras automatiska konkurrenter

Till skillnad från papperskorgar med sensor fungerar pedalhinkar inte automatiskt. De öppnas med en fotpedal eller manuellt. Det är smidigt att kunna öppna med fotpedal när man har fullastade händer. Den relativt enkla designen är även ett stort plus när det kommer till underhåll. För: en soptunna med fotpedal kräver inget sensorunderhåll. Högkvalitativa material säkerställer att pedalhinken håller länge och är härligt enkla att sköta och rengöra.

Köpguide till pedalhinkar för alla behov

Om du vill integrera en soptunna under en köksbänk rekommenderar vi dig att välja en variant i liggande format. Särskilt barn har till en början lite svårt att skilja på de olika typerna av avfall. En tunna med färgade fotpedaler kan ge värdefull hjälp. Vill du ha en hållbar lösning som helt eliminerar behovet av soppåsar? Då är en pedalhink med löstagbara behållare en bra lösning.

Om papperskorgen ska stå nära rum där man föredrar dämpad ljudnivå kan du välja en modell med ett lock som stängs tyst. I singelhushåll med begränsat med utrymme är ett soptorn – en pedalkorg med 2 fack – ett klokt val. Varianter i plast eller rostfritt stål med naturliga korrosionsskydd lämpar sig som pedalhinkar i kök där man ofta lagar mat och mycket ånga produceras. Låt dig inspireras av de snygga varianterna i vår kollektion!

Vanliga frågor om pedalhinkar

Vilka är fördelarna med en pedalhink?

Eftersom den inte behöver öppnas för hand är den en särskilt hygienisk lösning. Dessutom kräver en modell med fotpedal väldigt lite underhåll.

För vem passar en soptunna med fotpedal och löstagbara behållare?

Urtagbara och lättburna innerbehållare är lämpliga för avfall som slängs särskilt ofta. På så sätt börjar vätskor inte bara jäsa. En sådan behållare kan snabbt sköljas ur under rinnande vatten.

Hur länge håller pedalhinkar?

Papperskorgar utan sensorer har en mycket lång livslängd och kan hålla i väldigt många år. Särskilt när de har en robust och högkvalitativ materialbearbetning och design.
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken