Köksredskap

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 7
126 Träffar på "Köksredskap"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 7

Köksredskap

Köp köksredskap online nu

Kökstillbehör är en av de hushållsartiklar man aldrig kan ha nog av för varje eventualitet. Samtidigt är det viktigt att de passar in i vardagen i köket och är användbara. Sist men inte minst behöver köksredskap vara av hög kvalitet för att kunna användas under lång tid. I vår kollektion har vi kökstillbehör för matlagning, bakning och grillning i många olika utföranden. Upptäck de fina höjdpunkterna i vår butik nu!

Ett omfattande sortiment av köksredskap för alla behov

Att skiva och hacka mat är en av de vanligaste aktiviteterna i alla kök. En robust skärbräda och vassa knivar bör inte saknas. En skärbräda av trä, universal-, kock- och skalknivar med hög precision, rostfria blad av damaskenerstål finns hos oss. Du kan också köpa uppsättningar med träskedar och spatlar.

Nu vill vi vända blicken mot våra förvaringsburkar av glas. En förvaringsburk med lock är lämplig för att förvara mat och bevara de råvarornas smaker. Vi erbjuder dig även en glaskanna för att brygga te, ugnsformar för goda grytor, färgglada barnskedar, resebestick och förvaringslådor i glas

Kvalitet är nyckeln: skärbräda i trä

När vi väljer de redskap som listas hos oss lägger vi stor vikt vid förstklassig produktkvalitet och hållbara material. Om du är på jakt efter en skärbräda kan du hitta en hos oss som är tillverkad av ekologisk och snabbväxande bambu. Locket på våra glasburkar är gjort av bambu. Glaset är livsmedelssäkert. En silikonring som är lätt att rengöra säkerställer en lufttät tätning. Du kan ha stor glädje av de köksknivar av stål som finns hos oss i många år framöver.

Köpråd för kökstillbehör: så hittar du användbara köksredskap

Om du spenderar mycket tid i ditt kök varje dag för att laga mat, rosta och baka, är det klokt att använda högkvalitativa knivar. Du kan köpa dem individuellt i vår butik och sätta ihop dem för att skapa en uppsättning. Vi rekommenderar dig också att använda en skärbräda i bambus med saftspår. Dessa fångar tillförlitligt upp överflödig köttsaft.

Om du föredrar te i en mer ovanlig serveringsvariant rekommenderar vi en exklusiv glaskanna som du kan fylla med terosor som kan beställas separat. Speciellt på en trädgårdsfest eller när du tar emot gäster inom hemmets fyra väggar kommer de bli en riktig höjdpunkt. Våra glasburkar med lock passar extra bra på en kökshylla. Välj dina önskade köksredskap nu!

Vanliga frågor om köksredskap

Vilka egenskaper ska bör förvaringsburkar av glas ha?

Först och främst bör de vara gjorda av livsmedelssäkert glas, t.ex. borosilikatglas. På så sätt bevaras smakerna och dofterna optimalt. Helst ska de också gå att stapla. Så du kan spara utrymme i ditt kök. En stor volym är viktigt när man vill förvara små livsmedel man behöver större mängder av, t.ex. pasta eller ris.

Vad utmärker en högkvalitativ skärbräda?

Skärbrädor som håller länge bör vara gjorda av hårt material som bambu. Det repas inte lätt och är hållbart. Sist men inte minst växer bambun snabbt tillbaka och imponerar med sin naturliga look.

Vilka köksredskap är bra att ha när man åker på camping?

I husbilen vill man inte sakna förvaringslådor av glas, ett resebestickset och ett matskedsset. Detsamma gäller vassa knivar.
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken