Artikelnummer 60000461

Malone DJ PA aktva högtalare set "Phidias" 6 delar 12000W

Professionellt och aktivt PA-högtalar-system "Phidias" från Symphony serien. Fyra perfekt anpassade subwoofers och två helregisterhögtalare för ett homogent och kraftfullt ljud med bastryck.
12000W effekt för events upp till 1700 personer, en professionell användning och för att hysa medelstora till stora inomhus- och utomhusevenemang.

Art-Nr.: PL-3833-3839-3836 / 60000461

PA-uppsättningen "Phidias" är ett visuellt och tekniskt optimalt anpassat PA-system för professionellt ljud till events med upp till 1700 personer.

Det kompletta högtalarsystemet består av parvisa aktiva och passiva högtalare och subwoofers, perfekt anpassade till varandra. Fyra scenvana, aktiva lådor ger möjlighet till en professionell användning med hög prestanda och ett utmärkt ljud. Genom olika anslutningsmöjligheter kan mikrofoner och line-utrustning av alla slag kopplas in utan problem. XLR- och TRS-lineutgångar tillåter anslutning av professionella uppspelningsenheter vilket är nödvändigt för att genomföra stora ljud-evenemang. Top-lådorna har även en 2-bands-EQ med vilken ljudet kan justeras efter genre och smak.

 Det robusta ytterhöljet gör högtalarna väl förberedda för tuff och långvariga användning inomhus såväl som utomhus. Tack vare bärhandtagen på sidorna går det snabbt och smidigt att sätta upp lådorna på scen. För att få till ett optimalt ljud kan högtalarna monteras på högtalarstativ med en 35mm fläns och strategiskt placeras ut på scenen.

Det enkla handhavandet och möjligheten att helt skräddarsy ljudet efter egen smak gör settet intressant inte bara för professionella DJs och PA-användare, utan också för t ex gym och dansskolor.

Den optiska homogeniteten hos "Phidias"-settet, dess diskreta utseende och svarta färg samt professionella produktdesign tillåter användning inom alla seriösa sammanhang.

Vi sätter gärna ihop ett PA-set anpassat efter dina personliga behov.

Produktdetaljer

Top Features

  • med 12000W lämplig för evenemang upp till 1700 personer
  • lämplig för inomhus- och utomhusbruk
  • speciellt lämplig för basorienterade events tack vare kraftiga baslådor
  • för diskotek, hörsalar, PR-evenemang m.m. Mobil eller stationär. Settet också lämpligt för utomhusreklam, sportstudios, presentationer, föreläsningar och konferenser.

Leveransomfång

  • 2 x aktiv PA-högtalare med 500W RMS 
  • 2 x passiv PA högtalare med 1250W RMS 
  • 2 x aktiv PA högtalare med 1250W RMS 
  • 1 x kabeluppsats med 2 x PA-kablar och 2 x XLR-kabel

Mått

Egenskaper

Bruksanvisning

Kundomdömen

Ingen översyn lämnades för den här artikeln.

Small Image

Malone DJ PA aktva högtalare set "Phidias" 6 delar 12000W

Toppegenskaper
17499,00 kr inkl. moms
Du kan ändra din beställning när som helst

Köpare av denna artikel har även köpt: