Klarstein

Deepdive - Sous-vide Cooker

Från 6 Kunder
1.391,99 kr
Leveranstid: 3 - 5 arbetsdagar
Topp-egenskaper
  • Sous-vide & färdigkok för proffs: jämn temperatur över flera timar för perfekta kokresultat
  • 550W kapacitet för temperaturer mellan 40 och 99 °C
  • innovativt cirkulationssystem för en jämn temperaturfördelning samt en max. temperaturavvikelse på 0,1 °C
Fraktkostnad: från 0,00 kr
Artikeln är klar för leverans och kommer att skickas direkt vi tagit emot din betalning.
Deepdive - Sous-vide Cooker
1.391,99 kr

Du kan ändra din beställning när som helst

Deepdive Sous-vide Kokanordning Vakuumkokare 8l 550 W Borstat Rostfritt stål

Vakuum-eller långkoka som proffsen: tillaga fisk, kött eller grönsaker med alla näringsämnen och fyllig arom.

Barnsligt enkel tillagning under låga temperaturer mellan 40 och 99 °C, temperaturen kan ställas in stegvis (0,5 °C) med en koktid som varar i upp till 24 h.

Precisa koktemperaturer över flera timmar tack vare den förbättrade värmecirkuleringen med en maximal temperaturavvikelse på 0,1 °C..

Från och med nu är ditt kök en proffsig matlagningsstudio! Med Klarstein Deepdive Sous-vide & långkokare kan du trolla fram den perfekta steken, knapriga grönsaker och romantiska fiskrätter, utan att behöva bränna dig en endaste gång.

Klarstein Deepdive Sous Vide & kokanordning är ett busenkelt redskap när du vill ta klivet in i den sunda och romantiska matlagningens värld. Allt du behöver göra är att marinera eller krydda dina råvaror - oavsett om det är fisk, kött, grönsaker eller frukt - och låta dem mjukas upp i en vakuumerad påse för att till sist ställa in koktid och temperatur. Tack vare det inbygga cirkulationssystemet så avviker den inställda temperaturen med högst 0, 1 °C under hela koktiden. På sås vis kan du försäkra dig om att inga kalla vattenområden bildas när du kokar på låga temperaturer eller i Sous-vide-stil. Detta förhindrar maten från att koagulera och bli för "mjukt" kokad samt ser till att sockrerbindningen inte delar på sig. Kort sagt: cirkulationstekniken fungerar som garanti för att du ska kunna lyckas med SlowCooking och Sous-vide-tillagning.

Med en kapacitet på 550W ser anordningen till att hålla en jämn koktemperatur på mellan 40-99°C i den 8 liter stora SlowCooker innerkastrullen med non-stick beläggning - på så vis kan inget gå fel vid uppvärmningen av dina livsmedel. Temperaturen kan ställas in i steg om 0,5°C. även koktiden kan ställas in 10-minuters steg mellan 1 till 24 h - perfekt när du vill uppnå det perfekta kokresultatet. Alla inställningar sker smidigt och enkelt via en användarpanel på kokarens framsida. En LED-display visualiserar inställningarna. Förutom Sous Vide-tillagning kan Klarsteins Deepdive långkokare även användas när du vill tillaga mat under låga temperaturer eller värma upp/värmehålla olika rätter. Inte bara tillagning utan även rengöring blir barnsligt enkelt med hjälp av Klarstein Deepdive Sous Vide kokare: såväl kokinsats som lock kan diskas i maskin.

Bli till en riktig proffskock: Klarstein Deepdive Sous Vide & långkokare öppnar upp för en helt ny värld av aromatiska, sunda och lågtempererade rätter.

Produktinformation

Topp-egenskaper:

  • Sous-vide & färdigkok för proffs: jämn temperatur över flera timar för perfekta kokresultat

  • 550W kapacitet för temperaturer mellan 40 och 99 °C

  • innovativt cirkulationssystem för en jämn temperaturfördelning samt en max. temperaturavvikelse på 0,1 °C

  • lämpar sig för Sous-vide-matlagning, tillagning under låga temperaturer, uppvärmning och varmhållning

  • stort kokutrymme på 8 l med non-stick beläggning för extra smidig rengöring

Egenskaper:
  • start/stop på anordningens framsida
  • temperaturinställning, stegvis, 0,5 °C
  • koktid i Sous Vide-läge: 1-24 timmar
  • koktidsinställning Sous Vide-läge: 10 minuters steg
  • koktid färdigkok: 4-16 timmar
  • koktidsinställning, färdigkokläge: 30-minuters steg
  • färdigkokläge i tre steg: automatisk, värmhållning - låg nivå, varmhållning - hög nivå
  • 6 liter kokinsats med non-stick beläggning
  • lock samt insats kan diskas i maskin
  • lätt att kontrollera via LED-skärm på framsidan
  • hylsa av borstat, rostfritt, stål
  • separat kokinsats för smidig och platssparande placering av flera kokpåsar i kokaren
  • koktid och temperatur för olika fisk, kött, och grönsakssorter hittar du i den medföljande handboken
  • strömförsörjning: 220-240 V~ / 50-60 Hz
Leveransomfång:
Mått:
  • Yttermått, enhet: 45 x 26,5 x 29,5 cm (BxHxT)
  • Innermått, kokinsats (6 l): 26,5 x 14 x 17,5 cm (BxHxT)
  • Vikt: ca. 4 kg
Kundbetyg
Från 6 Kunder
5
1

Kundomdömen från andra länder

Från Anouck Recenserad på 15.12.2016
Verifierad recension

Ich habe viel Gutes über Fleisch aus dem Sous-vide Garer gehört und solche Geräte öfters auch mal in Kochsendungen gesehen. Ich musste das einfach auch mal ausprobieren. Der Klarstein Deepdive ist ein schöner Sous-vide Garer und hat mich optisch gleich angesprochen. Geliefert wird er gut verpackt, mit Styropor gesichert in einem stabilen Karton. Innen ist der Garer plus Deckel, einem Gareinsatz, 2 Gitter und einer Anleitung. Viele Geräte sind selbsterklärend, aber hier sollte man schon erst die Anleitung lesen, falls man noch nie einen Sous-vide Garer genutzt hat. Das wichtigste ist das man ein Vakumiergerät hat. Falls nicht am besten gleich mitbestellen. Die Lebensmittel werden nämlich erst vakuumiert und dann in den Garer gegeben. Ich habe so ein Gerät schon Zuhause gehabt und konnte deshalb gleich loslegen. Optisch ist der Garer sehr schön. Er ist außen aus gebürstetem Edelstahl. Das sieht gut aus und man hat nicht sofort Fingerabdrücke drauf. Der Deckel hat 2 stabile Griffe und mittig eine Scheibe. So kann während des Garens jederzeit rein schauen ohne den Deckel anzuheben. Es gibt ein flaches Gitter, das unten in den Garer passt und ein größeres Gitter, das höhere Wellen hat. So kann man kleine Beutel mit Inhalt in das Gitter stecken und mehrere Sachen gleichzeitig garen. Dank der Anleitung kann man sehen, was man alles machen kann und wie lange es benötigt. Natürlich kann man auch etwas googlen und findet so auch noch einige Angaben. Wenn man erst mal raus hat wie man den Garer bedient ist es sehr einfach. Man sagt dem Gerät, ob man Sous-vide oder Schongaren nutzen möchte. Das passiert durch drücken des Menü Knopfes. Man muss dann nur noch die Temperatur und die Zeit einstellen. Wenn man den Sous-vide Garer so nutzt, wie er ist hat man 8 Liter. Durch den kleinen Gareinsatz kann man das auf 6 Liter verringern. Das Fleisch wird gewürzt und mariniert und dann eingeschweißt. Der passende Gareinsatz wird mit Wasser bis zum MAX Linie gefüllt und das Gerät wird eingestellt. Erst noch ohne Gargut, denn das Wasser wird auf die passende Temperatur gebracht. Sobald das passiert ist, piepst das Gerät und man kann das Gargut einlegen. Wenn der Ultraschall einschaltet brummt das Gerät schon recht laut, was ich als kleinen Minus sehe. Ich habe eine offene Küche und wenn dann stundenlang so ein Gerät brummt ist das schon etwas störend. Das Fleisch nach dem Garen im Sous-vide Garer war einfach fantastisch. Es war zart und saftig und innen schön rosa. Speziell bei Filet finde ich Fleisch oft zu trocken, aber hier wird es einfach super saftig. Da ist es die Zeit die man benötigt, um es zuzubereiten auch wert. Ich werde öfters mal Fleisch darin machen.

Jag har hört mycket gott om kött från sous-vide-kokaren och har ofta sett sådana apparater på matlagningsprogram. Jag var bara tvungen att prova det. Klarstein Deepdive är en vacker sous-vide spis och tilltalade mig direkt visuellt. Den levereras väl förpackad, säkrad med frigolit i en stadig låda. Inuti finns spisen plus lock, en insats, 2 galler och instruktioner. Många enheter är självförklarande, men du bör läsa instruktionerna först om du aldrig har använt en sous-vide spis tidigare. Det viktigaste är att ha en vakuumförseglare. Om inte, är det bäst att beställa det direkt. Maten vakuumförsluts först och läggs sedan i spisen. Jag hade redan en sådan här enhet hemma och kunde sätta igång direkt. Visuellt är spisen väldigt fin. Den är tillverkad av borstat rostfritt stål på utsidan. Den ser bra ut och det finns inga fingeravtryck på den direkt. Locket har 2 stadiga handtag och en skiva i mitten. Det betyder att du kan titta in när som helst medan du lagar mat utan att lyfta på locket. Det finns ett platt galler som passar i botten av spisen och ett större galler som har högre vågor. Det betyder att du kan lägga små påsar med innehåll i gallret och laga flera saker samtidigt. Tack vare instruktionerna kan du se vad du kan göra och hur lång tid det tar. Självklart kan man också googla på något och hitta lite information. När du väl har kommit på hur du använder ugnen är det väldigt enkelt. Du talar om för enheten om du vill använda sous-vide eller långsam tillagning. Detta sker genom att trycka på menyknappen. Sedan är det bara att ställa in temperaturen och tiden. Använder du sous-vide-kokaren som den är har du 8 liter. Tack vare den lilla insatsen kan du minska denna till 6 liter. Köttet kryddas och marineras och försluts sedan. Lämplig kokinsats fylls med vatten upp till MAX-linjen och enheten är inställd. Först utan mat som ska tillagas, eftersom vattnet bringas till rätt temperatur. Så fort detta händer piper enheten och du kan sätta i maten. När ultraljudet slås på surrar apparaten ganska högt, vilket jag ser som ett litet minus. Jag har ett öppet kök och när en apparat surrar i timmar är det lite irriterande. Köttet efter tillagning i sous vide-kokaren var helt enkelt fantastiskt. Det var mört och saftigt och härligt rosa inuti. Jag tycker ofta att köttet är för torrt, speciellt med filé, men här är det bara supersaftigt. Det är värt tiden det tar att förbereda det. Jag kommer att göra kött i den oftare.

Från Laura Recenserad på 19.11.2016
Verifierad recension

Da tempo vedevo molti video online sulla cottura particolare di cibi di vario genere, incuriosita e alla ricerca di un buon modo di preparare i pasti alla famiglia, in primis per mio figlio, ho acquistato questo prodotto. La spedizione è stata velocissima, addirittura anticipando di quasi una settimana la data prevista d'arrivo, l'imballaggio impeccabile, per cui la pentola elettrica è arrivata perfettamente integra. Ogni pezzo ben posizionato e protetto da fermi di polistirolo e imbustato separatmente. Anche se la confezione sembra molto ingombrante, vi assicuro che la pentola non la è. Per farvi un esempio vi basti sapere che il mio piano cottura è piccolo, per cui lo spazio adiacente non è molto ma sono riuscita a posizionala di fianco ai fornelli ugualmete, in modo da averla sempre a portata di mano per ogni evenienza. La sua funzionalità e la sua semplice struttura facilitano moltissimo anche le persone che come me si approcciano ad un nuovo tipo di cucina. Con l'ausilio di poca acqua e di cibi ed aromi imbustati e sottovuoto nei sacchetti a seconda del proprio gusto si possono preparare veri e propri manicaretti. Per essere sicura di abbinare bene gli alimenti e per provarla le prime volte ho seguito delle video ricette. Il risultto è stato sorprendente: la carne e le verdure hanno un sapore pieno e completamente genuino, esattamente quello che cercavo per l'alimentazione di mio giglio che in questo modo assimila tutte le proteine e le vitamine che i cibi non disperdono in cottura. I pezzi smontabili sono in resistente acciaio inox e il coperchio, la pentola (parte immersa) e le griglie dopo averle usate le ho lavate in lavastoviglie e non hanno subito nessun cambiamento. Mi piace moltissimo e ne sono pienamente soddisfatta.

Under en tid hade jag sett många videor online om den speciella tillagningen av olika typer av mat, fascinerad och letat efter ett bra sätt att laga mat åt familjen, speciellt för min son, jag köpte den här produkten. Frakten var mycket snabb, till och med förutse det förväntade ankomstdatumet med nästan en vecka, förpackningen var oklanderlig, så den elektriska pannan kom helt intakt. Varje del välplacerad och skyddad av polystyrenstoppar och förpackad separat. Även om förpackningen verkar väldigt skrymmande försäkrar jag dig om att potten inte är det. För att ge dig ett exempel, vet bara att min häll är liten, så det intilliggande utrymmet är inte mycket men jag lyckades placera den bredvid spisen lika mycket för att alltid ha den till hands för säkerhets skull. Dess funktionalitet och enkla struktur underlättar också mycket för människor som jag som närmar sig en ny typ av matlagning. Med hjälp av lite vatten och mat och aromer förpackade och vakuumförpackade i påsar efter din smak kan du tillaga riktiga delikatesser. För att vara säker på att jag parade ihop maten väl och för att prova de första gångerna följde jag några videorecept. Resultatet var överraskande: köttet och grönsakerna har en fyllig och helt äkta smak, precis vad jag letade efter för att mata min lilja som på så sätt tillgodogör sig alla proteiner och vitaminer som maten inte förlorar under tillagningen. De avtagbara delarna är gjorda av resistent rostfritt stål och locket, grytan (nedsänkt del) och gallren, efter att ha använt dem diskade jag dem i diskmaskinen och de har inte genomgått några förändringar. Jag gillar den väldigt mycket och är helnöjd med den.

Från Giovanni Recenserad på 17.11.2016
Verifierad recension

Sicuramente stando spesso fuori la mia alimentazione non è delle migliori, quindi quando mi si è presentata l’occasione di prendere questo prodotto non ho esitato, cosi da bilanciare un po’ la mia dieta. Per quanto riguarda la confezione nulla da eccepire: l’imballo è ben curato, la pentola è protetta da spessi cuscinetti di polistirolo, e i singoli pezzi sono a loro volta imbustati e protetti dal cartoncino. All’interno troviamo la pentola, una casseruola più piccola, il cavo di alimentazione, 2 griglie di diversa forma ed una manuale d’istruzione. Come specifico nel video, il manuale di istruzione è solo in inglese e tedesco, ma si può scaricare gratuitamente il pdf in italiano dal sito dell’azienda Electronic Star. La pentola serve per preparare carne, pesce o verdure con spezie ed aromi vari inseriti nei loro sacchetti sottovuoto. Il tutto si gestisce tramite un display LCD frontale ed i gradi appaiono sul display con una scritta rossa che si legge bene. Durante l’utilizzo è importante inserire la pentola in postazioni dove sia garantito il ricircolo d’aria cosi da fare lavorare al meglio le prese d’aria ed evitare il surriscaldamento del prodotto. Le dimensione sono simili a quelle di un piccolo forno a microonde, mentre il peso è abbastanza contenuto, sicuramente meno di 5 kg, quindi la maneggevolezza è garantita. La casseruola supplementare da 6 litri e il coperchio possono essere pulite tranquillamente con la lavastoviglie. Tutti gli accessori sono di buona qualità a partire dal cavo di alimentazione molto robusto: in questo caso è consigliabile utilizzare una presa di corrente a sfuso, dato che si parla di un elettrodomestico che ha una potenza di 550 W. Le griglie sono resistenti e le varie bacchette sembrano ben saldate. La casseruola da 6 litri e quella interna da 8, sono fatte con rivestimento antiaderente e quindi facili da pulire, inoltre maneggiandole ho potuto notare che non sono sottili ma piuttosto resistenti e robuste. La struttura della pentola è fatta in acciaio inox con rifiniture in plastica di qualità, cosi come il coperchio che ha sempre una struttura in acciaio con un oblo centrale trasparente che ci permette di avere sotto controllo la cottura dei nostri cibi. Mi ritengo abbastanza soddisfatto del prodotto che è di qualità ed al momento non mostra difetti o problema alcuno di funzionamento.

Visst, att vara ute ofta är min kost inte den bästa, så när möjligheten dök upp att ta den här produkten tvekade jag inte, för att balansera min kost lite. När det gäller förpackningen finns det inget att klaga på: förpackningen är väl omhändertagen, kastrullen skyddas av tjocka polystyrenkuddar och de enskilda bitarna är i sin tur förpackade och skyddade av kartong. Inuti hittar vi grytan, en mindre kastrull, strömkabeln, 2 olika formade grillar och en bruksanvisning. Som anges i videon är bruksanvisningen endast på engelska och tyska, men du kan ladda ner pdf-filen på italienska gratis från Electronic Star-företagets webbplats. Grytan används för att tillaga kött, fisk eller grönsaker med olika kryddor och aromer placerade i deras vakuumpåsar. Allt sköts via en front LCD-display och graderna visas på displayen med röd skrift som är lätt att läsa. Under användning är det viktigt att sätta in pannan på platser där luftcirkulationen är garanterad för att ventilationsöppningarna ska fungera bäst och undvika överhettning av produkten. Måtten liknar en liten mikrovågsugn, medan vikten är ganska låg, säkert mindre än 5 kg, så enkel hantering garanteras. Den extra 6-liters kastrullen och locket kan enkelt rengöras i diskmaskinen. Alla tillbehör är av god kvalitet från och med den mycket robusta strömkabeln: i det här fallet är det lämpligt att använda ett löst uttag, med tanke på att vi pratar om en apparat som har en effekt på 550 W. Grillarna är tåliga och de olika stavar verkar väl svetsade. Den 6-liters kastrullen och den invändiga 8-liters kastrullen är gjorda med non-stick beläggning och är därför lätta att rengöra, dessutom kunde jag märka att de inte är tunna utan ganska tåliga och robusta vid hanteringen. Pannans struktur är gjord av rostfritt stål med kvalitetsplastfinish, liksom locket som alltid har en stålstruktur med en central genomskinlig hyttventil som gör att vi kan övervaka tillagningen av vår mat. Jag är ganska nöjd med produkten som håller hög kvalitet och för tillfället inte visar några defekter eller driftsproblem.

Från stefania Recenserad på 15.11.2016
Verifierad recension

Klarstein deepvide è una pentola che cucina sottovuoto e anche una slow cooker cioè una pentola professionale per cucinare sottovuoto ma anche una cucina lenta,cucina tutti gli alimenti come la carne, il pesce,le verdure o tanti altri alimenti, ha una cottura lenta e a basse temperature, perfetta e ideale per avere alimenti sani e nutrienti. La pentola deepvide arriva nei tempi stabiliti, con un imballaggio perfetto e preciso, nella confezione troviamo una pentola, una casseruola e il manuale di istruzioni in tedesco e in inglese. Bellissima ha un design moderno, è in acciaio inox e di colore argent, pesa 4 k, le dimensioni esterne della pentola sono: 45 x 26,5 x 29,5 cm (LxAxP), mentre quelle interne della casseruola sono (6 l): 26,5 x 14 x 17,5 cm (LxAxP), gli accessori che sono il coperchio e la casseruola possono essere lavabili anche il lavastoviglie. Klarstein deepvide pentola sottovuoto sous vide. cucina in modo costante e perfetto tutti i nostri piatti. Vediamo le sue caratteristiche e come funziona la pentola! Klarstein deepvide da 550 W con la capacità di 8 litri ha l'interruttore frontale,potrete impostare la temperatura ogni 0,5 °C , essa è compresa da 40 ai 99 °C, il tempo della cottura sottovuoto degli alimenti varia da 1 ora a 24 ore, ed ogni 10 minuti potrete impostarela cottura , dipende dagli alimenti che dovete cuocere, e ha anche la casseruola separata per posizionare tempi e più impostazioni. Mentre se volete cuocere gli alimenti in modalità lenta il tempo va dalle 4 alle 16 ore e l'impostazione ogni 30 minuti, la cottura lenta ha 3 livelli di cotture,quello automatico,il mantenimento del calore al livello più basso, e il mantenimento calore al livello più alto. Facilissima da usare,ha un pannello con un display LCD frontale dove dovete impostare il tempo e le cotture, sul display ci sono vari tasti, il tasto d'accensione,il tasto start cancell e il menu per la cottura Sous vide e quello per la cottura Slow cook, usarla sarà un gioco. Con questa pentola in alluminio antiaderente avrete cibi sani e una cucina professionale con le cotture lente slow cooker e per le cotture sottovuoto,i cibi saranno cotti a punto giusto,e gli ingredienti avranno i loro aromi e i loro sapori naturali,con cotture perfette, sane e precise, perchè gli alimenti cuociono in modo uniforme e a lungo grazie al sistema di circolazione integrato che mantiene in modo costante la temperatura massima di 0,1 °C. Un'acquito favoloso,la mia cucina non è mai stata così buona,i piatti sono davvero saporiti e gustosi, con questa meraviglia si cucina di tutto, crne, frutta, verdura, pesce, ortaggi, insomma basta avere un pochino di fantasia. Con la cucina lenta basta aggiungere tutti gli ingredienti nella pentola e far cuocere lentamente,anche lo spezzatino sarà un piatto perfetto e saporito, mentre per la cottura sottovuoto basta aggiungere gli alimenti già speziati o marinati nei sacchetti sottovuoto e poi impostare il giusto tempo di cottura e la temperatura sul Deepvide e aspettare, se volete è possibile anche modificare tramite il pannello dei comandi sulla parte frontale Consigliatissima,davvero favolosa,per una cucina sana, salutare, aromatica e una cottura ideale e precisa,mi piace anche per la facilità della usa pulizia.

Klarstein deepvide är en gryta som lagar sous vide och även en slow cooker, det vill säga en professionell gryta för att laga sous vide men även en slow cooker, den lagar all mat som kött, fisk, grönsaker eller många andra livsmedel, den har slow cooker och låga tillagningstemperaturer, perfekt och perfekt för att ha hälsosam och näringsrik mat. Deepvide-grytan kommer i tid, med perfekt och exakt förpackning, i paketet hittar vi en gryta, en kastrull och bruksanvisningen på tyska och engelska. Bellissima har en modern design, är gjord av rostfritt stål och silverfärgad, väger 4k, kastrullens yttermått är: 45 x 26,5 x 29,5 cm (BxHxD), medan kastrullens innermått är (6 l): 26,5 x 14 x 17,5 cm (BxHxD), tillbehören som är lock och kastrull kan även diskas i diskmaskin. Klarstein deepvide sous vide vakuumkokare. han lagar alla våra rätter konsekvent och perfekt. Låt oss se dess funktioner och hur potten fungerar! Klarstein deepvide 550 W med en kapacitet på 8 liter har en frontströmbrytare, du kan ställa in temperaturen var 0,5 °C, den varierar från 40 till 99 °C, vakuumtillagningstiden för mat varierar från 1 timme till 24 timmar, och varje 10 minuter kan du ställa in tillagningstiden, det beror på vilken mat du behöver laga, och den har även en separat kastrull för att placera tider och fler inställningar. Medan om du vill laga mat i långsamt läge, varierar tiden från 4 till 16 timmar och inställningen var 30:e minut, långsam tillagning har 3 tillagningsnivåer, automatisk, värmeunderhåll på lägsta nivå och värmeunderhåll på högsta nivå. Mycket lätt att använda, den har en panel med en front LCD-display där du ska ställa in tid och tillagningstider, på displayen finns olika knappar, strömknappen, start avbryt-knappen och menyn för sous vide-tillagning och en för Slow Cook matlagning, att använda det kommer att vara ett spel. Med denna non-stick aluminiumpanna kommer du att ha hälsosam mat och professionell matlagning med långsam tillagning och sous vide-tillagning, maten kommer att tillagas helt rätt, och ingredienserna kommer att ha sina naturliga aromer och smaker, med perfekt, hälsosam matlagning och exakt, eftersom maten tillagas jämnt och länge tack vare det integrerade cirkulationssystemet som hela tiden håller maxtemperaturen på 0,1 °C. Ett fantastiskt köp, min matlagning har aldrig varit så bra, rätterna är riktigt goda och goda, med detta underverk kan du laga allt, kött, frukt, grönsaker, fisk, grönt, kort sagt, du behöver bara lite fantasi. Med långsam tillagning är det bara att lägga till alla ingredienser i pannan och laga långsamt, även grytan blir en perfekt och välsmakande rätt, medan för sous vide-tillagning är det bara att lägga till den redan kryddade eller marinerade maten i vakuumpåsarna och sedan ställa in rätt tillagningstid och temperaturen på Deepvide och vänta, om du vill kan du också ändra den via kontrollpanelen på framsidan Rekommenderas varmt, verkligen fantastiskt, för hälsosam, hälsosam, aromatisk matlagning och idealisk och exakt matlagning, jag gillar det också för den. enkel rengöring.

Från stefania Recenserad på 15.11.2016
Verifierad recension

Klarstein deepvide è una pentola che cucina sottovuoto e anche una slow cooker cioè una pentola professionale per cucinare sottovuoto ma anche una cucina lenta,cucina tutti gli alimenti come la carne, il pesce,le verdure o tanti altri alimenti, ha una cottura lenta e a basse temperature, perfetta e ideale per avere alimenti sani e nutrienti. La pentola deepvide arriva nei tempi stabiliti, con un imballaggio perfetto e preciso, nella confezione troviamo una pentola, una casseruola e il manuale di istruzioni in tedesco e in inglese. Bellissima ha un design moderno, è in acciaio inox e di colore argent, pesa 4 k, le dimensioni esterne della pentola sono: 45 x 26,5 x 29,5 cm (LxAxP), mentre quelle interne della casseruola sono (6 l): 26,5 x 14 x 17,5 cm (LxAxP), gli accessori che sono il coperchio e la casseruola possono essere lavabili anche il lavastoviglie. Klarstein deepvide pentola sottovuoto sous vide. cucina in modo costante e perfetto tutti i nostri piatti. Vediamo le sue caratteristiche e come funziona la pentola! Klarstein deepvide da 550 W con la capacità di 8 litri ha l'interruttore frontale,potrete impostare la temperatura ogni 0,5 °C , essa è compresa da 40 ai 99 °C, il tempo della cottura sottovuoto degli alimenti varia da 1 ora a 24 ore, ed ogni 10 minuti potrete impostarela cottura , dipende dagli alimenti che dovete cuocere, e ha anche la casseruola separata per posizionare tempi e più impostazioni. Mentre se volete cuocere gli alimenti in modalità lenta il tempo va dalle 4 alle 16 ore e l'impostazione ogni 30 minuti, la cottura lenta ha 3 livelli di cotture,quello automatico,il mantenimento del calore al livello più basso, e il mantenimento calore al livello più alto. Facilissima da usare,ha un pannello con un display LCD frontale dove dovete impostare il tempo e le cotture, sul display ci sono vari tasti, il tasto d'accensione,il tasto start cancell e il menu per la cottura Sous vide e quello per la cottura Slow cook, usarla sarà un gioco. Con questa pentola in alluminio antiaderente avrete cibi sani e una cucina professionale con le cotture lente slow cooker e per le cotture sottovuoto,i cibi saranno cotti a punto giusto,e gli ingredienti avranno i loro aromi e i loro sapori naturali,con cotture perfette, sane e precise, perchè gli alimenti cuociono in modo uniforme e a lungo grazie al sistema di circolazione integrato che mantiene in modo costante la temperatura massima di 0,1 °C. Un'acquito favoloso,la mia cucina non è mai stata così buona,i piatti sono davvero saporiti e gustosi, con questa meraviglia si cucina di tutto, crne, frutta, verdura, pesce, ortaggi, insomma basta avere un pochino di fantasia. Con la cucina lenta basta aggiungere tutti gli ingredienti nella pentola e far cuocere lentamente,anche lo spezzatino sarà un piatto perfetto e saporito, mentre per la cottura sottovuoto basta aggiungere gli alimenti già speziati o marinati nei sacchetti sottovuoto e poi impostare il giusto tempo di cottura e la temperatura sul Deepvide e aspettare, se volete è possibile anche modificare tramite il pannello dei comandi sulla parte frontale Consigliatissima,davvero favolosa,per una cucina sana, salutare, aromatica e una cottura ideale e precisa,mi piace anche per la facilità della usa pulizia.

Klarstein deepvide är en gryta som lagar sous vide och även en slow cooker, det vill säga en professionell gryta för att laga sous vide men även en slow cooker, den lagar all mat som kött, fisk, grönsaker eller många andra livsmedel, den har slow cooker och låga tillagningstemperaturer, perfekt och perfekt för att ha hälsosam och näringsrik mat. Deepvide-grytan kommer i tid, med perfekt och exakt förpackning, i paketet hittar vi en gryta, en kastrull och bruksanvisningen på tyska och engelska. Bellissima har en modern design, är gjord av rostfritt stål och silverfärgad, väger 4k, kastrullens yttermått är: 45 x 26,5 x 29,5 cm (BxHxD), medan kastrullens innermått är (6 l): 26,5 x 14 x 17,5 cm (BxHxD), tillbehören som är locket och kastrullen kan även diskas i diskmaskin. Klarstein deepvide sous vide vakuumkokare. han lagar alla våra rätter konsekvent och perfekt. Låt oss se dess egenskaper och hur potten fungerar! Klarstein deepvide 550 W med en kapacitet på 8 liter har en frontströmbrytare, du kan ställa in temperaturen var 0,5 °C, den varierar från 40 till 99 °C, vakuumtillagningstiden för mat varierar från 1 timme till 24 timmar, och varje 10 minuter kan du ställa in tillagningstiden, det beror på vilken mat du behöver laga, och den har även en separat kastrull för att placera tider och fler inställningar. Medan om du vill laga mat i långsamt läge, varierar tiden från 4 till 16 timmar och inställningen var 30:e minut, långsam tillagning har 3 tillagningsnivåer, automatisk, värmeunderhåll på lägsta nivå och värmeunderhåll på högsta nivå. Mycket lätt att använda, den har en panel med en front LCD-display där du ska ställa in tid och tillagningstider, på displayen finns olika knappar, strömknappen, start avbryt-knappen och menyn för sous vide-tillagning och en för Slow Cook matlagning, att använda det kommer att vara ett spel. Med denna non-stick aluminiumpanna kommer du att ha hälsosam mat och ett professionellt kök med långsam tillagning och sous vide-tillagning, maten kommer att tillagas precis rätt, och ingredienserna kommer att ha sina naturliga aromer och smaker, med perfekt, hälsosam matlagning och exakt , eftersom maten tillagas jämnt och under lång tid tack vare det integrerade cirkulationssystemet som konstant håller maxtemperaturen på 0,1 °C. Ett fantastiskt köp, min matlagning har aldrig varit så bra, rätterna är riktigt goda och goda, med detta underverk kan du laga allt, kött, frukt, grönsaker, fisk, grönt, kort sagt, du behöver bara lite fantasi. Med långsam tillagning är det bara att lägga till alla ingredienser i pannan och laga långsamt, även grytan blir en perfekt och välsmakande rätt, medan för sous vide-tillagning är det bara att lägga till den redan kryddade eller marinerade maten i vakuumpåsarna och sedan ställa in rätt tillagningstid och temperaturen på Deepvide och vänta, om du vill kan du också ändra den via kontrollpanelen på framsidan Rekommenderas varmt, verkligen fantastiskt, för hälsosam, hälsosam, aromatisk matlagning och idealisk och exakt matlagning, jag gillar det också för den. enkel rengöring.

Från Nicole Recenserad på 12.11.2016
Verifierad recension

In meiner Küche gibt es immer sehr viel zu tun, klar man kocht ja, aber man möchte ja auch gesund kochen. Daher gucke ich immer das ich einiges auch Gare, schonend koche, teilweise auch im Wasserbad im Topf usw. Ich finde es aber viel zu aufwendig und so richtig teure Geräte kommen für mich nicht in Frage. Durch eine Freundin bin ich dann auf eine Art Damfgarer gekommen, den ich interessant fand, nur nicht das klobige Teil von ihr. Zumindest mit diesem Ansatz bin ich dann auf die Suche gegangen. Nach einer Weile wurde ich dann auch schon fündig und ich entschied mich für den Klarstein Deepdive Sous-vide Garer Schongarer 81 550 W Edelstahl gebürstet. Mein Wahl war gut überlegt, denn ich suchte ja etwas was nicht zu klobig ist und zu meiner Küche passt. Da ich einiges an Edelstahl habe, war auch die Optik ein wichtiger Grund. Die Maße sind daher auch genau passend, denn ich möchte das Gerät nicht ständig hin und her räumen. Mit 45cm breite, 26,5 cm Höhe und einer Tiefe von 29,5 cm passte er perfekt in einer Nische, die auf der Arbeitsplatte frei war. Von Gewicht her, auch absolut im Rahmen, denn er wiegt nur 4 kg. Mit diesem Gerät soll man fast wie die Profis kochen können, die alles auch im großen Stil vorbereiten und dann punkt genau servieren können. Dies passiert indem man seine Speisen vorkocht, brät oder sonstiges und es dann in einem Beutel gibt. Es gibt dafür spezielle Vakuumbeutel, die mittels eines Schweißgerätes die Luft entzogen wird. So ist das vorgekochte schneller und schonender warm zu halten oder fertig zu kochen. Da ich so ein Schweißgerät besitze, war es klar, das muss man nun noch intensiver nutzen. Mit diesem Gerät kann man die Temperatur frei wählen, von 40 bis 99 Grad, die Schritten kann man stufen weisen in 0,5 Grad Schritten erhöhen. Beim Niedrigtemperatur garen kommt es nicht auf die Hitze an, denn die zerstört ja die Vitamine und Nährstoffe oder es gibt zu viele Röstaromen. Mit dem Niedrigtemperatur gare, braucht man Zeit, das bedeutet, ich stelle Nachts das Gerät ein, fülle den 8 Liter Garraum mit dem was ich essen möchte und stelle eine gewünschte Zeit ein. Die Zeit kann ich von 4- 16 Stunden im Schongar Modus einstellen, oder im Sous vide Modus von 1 – 24 Stunden. Die Stufen kann ich in 30 min Schritten erhöhen, oder absenken. Die Zubereitung direkt im Beutel geht sehr einfach, man macht einfach alles in diesem Beutel, z.B. marinierte Steaks, also Steaks schneiden, oder fertige kaufen, dann marinieren und ab in den Beutel mit allen Gewürzen. Dann sollte man sich die Bedienungsanleitung nehmen und gucken was wann wie viel Zeit benötigt. Z.B Fleisch Medium, 2- 8 Stunden, je nachdem wie dick das Fleisch ist. Hier ist aber alles immer nur eine ca. Zeitangabe, d.h gerade am Anfang muss man viel austesten. Wichtig ist Zeit, Dicke des Fleisches und was man gerade macht. Gemüse, Fisch, Kartoffeln, usw. alles kann man fertig stellen und das schonend. Ich habe Steaks darin gemacht, vorgebraten um warm zu halten, aber auch komplett in diesem Gerät. Vorgebraten waren die Röstaromen und das Fleisch war perfekt war gehalten bei 65 Grad. Dann habe ich es komplett mariniert eingeschweißt 6 Stunden bei 49 Grad garen lassen, das Fleisch hatte eine Dicke von etwa 4 cm. Nach den 6 Stunden habe ich das Fleisch aus dem Schongarer genommen, den Beutel geöffnet und das Fleisch rausgeholt. Das Fleisch war geschmacklich richtig gut geworden, da es ja komplett mariniert war. Erst dachte ich es würden die Röstaromen fehlen, das Fleisch nicht so wirklich gut schmecken, doch es war richtig lecker, es schmeckte nicht gekocht, sondern wie ein Steak. Gemüse ist darin auch kein Thema, wenn man zartes Gemüse macht, sollte man schon 83 Grad nehmen und das ganze 1 – 2 Stunden in dem Schongarer zubereiten. Meine zarten Möhren aber auch Kohlrabi und viele andere Gemüsesorten, waren einfach viel besser vom Geschmack her. Klar ich kann nun nicht sagen ob alle Vitamine erhalten blieben, denn das kann ich ja nicht messen. Fakt ist aber, s

Det finns alltid mycket att göra i mitt kök, visst lagar man mat, men man vill också laga nyttigt. Därför ser jag alltid till att laga vissa saker varsamt, ibland i vattenbad i gryta etc. Men jag tycker att det är alldeles för tidskrävande och riktigt dyr utrustning är uteslutet för mig. Genom en vän kom jag över en typ av ångbåt som jag tyckte var intressant, bara inte den klumpiga delen av hennes. Åtminstone med detta tillvägagångssätt började jag söka. Efter ett tag hittade jag det jag letade efter och bestämde mig för Klarstein Deepdive Sous-vide Cooker Slow Cooker 81 550 W borstat rostfritt stål. Mitt val var väl genomtänkt eftersom jag letade efter något som inte var för skrymmande och passade mitt kök. Eftersom jag har mycket rostfritt stål var utseendet också en viktig anledning. Måtten är därför helt rätt eftersom jag inte vill hela tiden flytta enheten fram och tillbaka. Med en bredd på 45cm, en höjd på 26,5cm och ett djup på 29,5cm passade den perfekt in i en nisch som var ledig på bänkskivan. Viktmässigt ligger den också absolut inom ramen, då den bara väger 4 kg. Med denna apparat ska du kunna laga mat nästan som ett proffs, som kan förbereda allt i stor skala och sedan servera det med precision. Detta sker genom att förkoka, steka eller på annat sätt din mat och sedan lägga den i en påse. Det finns speciella vakuumpåsar för detta ändamål, från vilka luften avlägsnas med hjälp av en svetsmaskin. Detta gör det snabbare och skonsammare att hålla den färdiglagade maten varm eller att tillaga den färdig. Eftersom jag äger en sådan här svetsmaskin var det klart att jag var tvungen att använda den ännu mer intensivt. Med denna enhet kan du fritt välja temperatur, från 40 till 99 grader, stegen kan ökas gradvis i steg om 0,5 grader. När man lagar mat vid låga temperaturer är värmen inte viktig eftersom den förstör vitaminerna och näringsämnena eller det blir för många rostade smaker. Att laga mat vid låga temperaturer tar tid, vilket innebär att jag ställer in apparaten på natten, fyller 8 liters tillagningsutrymmet med det jag vill äta och ställer in önskad tid. Jag kan ställa in tiden från 4 till 16 timmar i slow cooker-läge, eller från 1 till 24 timmar i sous vide-läge. Jag kan öka eller minska nivåerna i steg om 30 minuter. Tillagning direkt i påsen är väldigt enkelt, du gör helt enkelt allt i den här påsen, till exempel marinerade biffar, d.v.s skära biffar, eller köper färdiga, sedan marinerar du dem och lägger i påsen med alla kryddor. Då ska du ta bruksanvisningen och se vad som behöver när och hur mycket tid. T.ex. kött medium, 2-8 timmar, beroende på hur tjockt köttet är. Men här är allt bara en ungefärlig tid, vilket innebär att du måste testa mycket, speciellt i början. Tid, tjocklek på köttet och vad du gör är viktigt. Grönsaker, fisk, potatis etc. allt kan bli färdigt och skonsamt. Jag har tillagat biffar i den, förstekta för att hålla värmen, men också helt i den här apparaten. De rostade aromerna var förstekta och köttet var perfekt och hölls i 65 grader. Sedan lät jag den koka färdigmarinerad och förseglad i 49 grader i 6 timmar. Köttet var ca 4 cm tjockt. Efter de 6 timmarna tog jag ut köttet ur långsamkokaren, öppnade påsen och tog ut köttet. Köttet smakade riktigt gott eftersom det var helt marinerat. Först trodde jag att de rostade smakerna saknades och köttet smakade inte riktigt så gott, men det var riktigt gott, det smakade inte tillagat utan som en biff. Grönsaker är inte heller ett problem här om du gör möra grönsaker bör du använda 83 grader och koka dem i slow cookern i 1 - 2 timmar. Mina möra morötter, liksom kålrabbi och många andra grönsaker, smakade helt enkelt mycket bättre. Jag kan naturligtvis inte säga om alla vitaminer behölls, för det kan jag inte mäta. Men faktum är, se

Visa fler kundrecensioner
Kundbetyg
Deepdive - Sous-vide Cooker
  • Sous-vide & färdigkok för proffs: jämn temperatur över flera timar för perfekta kokresultat
  • 550W kapacitet för temperaturer mellan 40 och 99 °C
  • innovativt cirkulationssystem för en jämn temperaturfördelning samt en max. temperaturavvikelse på 0,1 °C
1.391,99 kr
Inklusive moms
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Bästsäljare
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken