Klarstein

Bacio Verde - Glassmaskin

Från 6 Kunder
486,99 kr
Leveranstid: 3 - 5 arbetsdagar
Topp-egenskaper
  • vit och grön glassmaskin med 0,8 liters kapacitet
  • snabb, enkel produktion av glass, mjukglass, milkshakes och frusen yoghurt
  • dubbelsidig termosbehållare med avtagbart lock och inbyggd motor
Fraktkostnad: från 0,00 kr
Artikeln är klar för leverans och kommer att skickas direkt vi tagit emot din betalning.
Bacio Verde - Glassmaskin
486,99 kr

Du kan ändra din beställning när som helst

Utvalda testrapporter av den tyska pressen

10022114_Klarstein_BacioVerde_Eiscrememaschine_AllesBeste.png
Bacio Azzurro glassmaskin 0,8 liter vit grön

Kompakt glassmaskin för snabb tillverkning av glass, frusen yoghurt och milkshakes.

Dubbel termobehållare 0,8 liters volym.

Svart-grönt överdrag med liten ställyta.

Med oneConcept Bacio Azzurro glassmaskin gör du lätt som en plätt din egna glass, oavsett väder och årstid.

oneConcept Bacio Azzurro glassmaskin rör ihop din glass på ca 30 minuter. Dess dubbelsidiga termosbehållare rymmer 0,8 liter och kan enkelt rengöras genom sitt löstagbara lock med inbyggda motor. Vid sidan av olika glassorter kan maskinen även producera frusen yoghurt eller läckra milkshakes. De medföljande recepten ger dig tips och inspiration till att göra dina egna läckra dessertkreationer.

Den vitgröna designen hos oneConcept glassmaskin, tar bara liten plats tack vare sin ringa storlek och försvinner lätt in i ett skåp efter användning. Dess låga ljudnivå förhöjer ytterligare dess anspråkslöshet.

Observera att behållaren av glassmaskinen måste kylas i frysskåp minst 8 timmar före beredning av glass. Vi rekommenderar därför lagring i frysen så att den alltid är redo för användning.

Produktinformation

Topp-egenskaper:

  • vit och grön glassmaskin med 0,8 liters kapacitet

  • snabb, enkel produktion av glass, mjukglass, milkshakes och frusen yoghurt

  • dubbelsidig termosbehållare med avtagbart lock och inbyggd motor

  • kompakt och tar liten plats

  • inkl. recept

Egenskaper:
  • 20-30 minuters omrörningstid för färdigställd glass
  • stor påfyllningsöppning
  • enkel rengöring
  • låg ljudnivå
  • effekt: 7 Watt
  • strömbrytare på ovansidan
  • strömförsörjning: 220-240 V AC, 50 Hz
Leveransomfång:
Mått:
  • diameter: 16,5cm
  • höjd: 17,5cm
  • kabellängd: 1,5m
  • vikt: ca. 1,7kg
Kundbetyg
Från 6 Kunder
5
1

Kundomdömen från andra länder

Från Jean-Marie Recenserad på 31.01.2017
Verifierad recension

C'est notre seconde sorbetière. Celle-ci est un peu plus petite. La capacité réelle est de 0,5 litre de mélange mais elle fonctionne très bien et est très silencieuse. Elle a de jolies couleurs et ne prend pas trop de place. Elle est facile à utiliser et facile à nettoyer, les pièces à l'exception du moteur et de la cuve vont au lave-vaisselle. Une seconde sorbetière nous permet de préparer deux parfums différents le même jour ou une plus grande quantité et le coût des deux revient moins cher qu'une sorbetière semi professionnelle. Le mode d'emploi est en Allemand et en Anglais avec quelques recettes. Un mode d'emploi en Français peut être demandé au service après-vente. En attendant, voici quelques conseils. Nous avons réussi toutes nos glaces et sorbets, mais nous avons aussi fait attention à certains détails essentiels. La cuve est en permanence au congélateur à - 18° et au minimum 48 Hrs avant utilisation, la préparation passe toujours une nuit au réfrigérateur avant d'être turbinée, la sorbetière doit être montée et mise en fonctionnement vide et on verse ensuite le mélange par le trou prévu dans le couvercle. Si la glace devient trop dure, la pale change automatiquement de sens de rotation ou se bloque (sans dégât à l'appareil). Il faut compter 40 Min au maximum pour obtenir une glace onctueuse et la mettre 2 heures au congélateur dans un récipient préalablement refroidi pour obtenir la consistance idéale. Plus la glace reste au congélateur, plus elle durcit car contrairement aux glaces commerciales elle ne contient pas d'additif ni de conservateur et la sorbetière n'a rien à y voir. Bonne dégustation.

Detta är vår andra glassmaskin. Den här är lite mindre. Den faktiska kapaciteten är 0,5 liter blandning men den fungerar väldigt bra och är väldigt tyst. Den har vackra färger och tar inte upp för mycket plats. Den är lätt att använda och lätt att rengöra, delarna förutom motorn och skålen tål diskmaskin. En andra glassmaskin låter oss förbereda två olika smaker på samma dag eller en större mängd och kostnaden för båda är billigare än en semiprofessionell glassmaskin. Instruktionerna är på tyska och engelska med några recept. Instruktioner för användning på franska kan beställas från kundservice. Under tiden kommer här några tips. Vi fick alla våra glassar och sorbeter rätt, men vi ägnade också uppmärksamhet åt några viktiga detaljer. Tanken står permanent i frysen vid -18° och minst 48 timmar före användning, preparatet ligger alltid en natt i kylen innan det kärnas, glassmaskinen ska monteras ihop och tas i drift tom och blandningen hälls sedan upp. genom hålet i locket. Om isen blir för hård ändrar bladet automatiskt rotationsriktning eller låser sig (utan att skada enheten). Det tar max 40 minuter att få en krämig glass och lägg den i frysen i 2 timmar i en tidigare kyld behållare för att få den perfekta konsistensen. Ju längre glassen ligger i frysen, desto mer stelnar den eftersom den till skillnad från kommersiell glass inte innehåller några tillsatser eller konserveringsmedel och glassmaskinen har inget med det att göra. God smak.

Från lucia Recenserad på 07.07.2016
Verifierad recension

Una cosa per cui vado matta in qualsiasi periodo dell’anno è il gelato, ne consumo in grande quantità in estate, per rinfrescarmi dall’afa di alcune giornate, ma anche in inverno mi piace poterlo gustare mentre guardo la tv. Chiaramente in inverno non c’è possibilità di trovare troppi gusti nelle gelaterie, qui da me, quindi ho deciso di acquistare questa gelatiera per risolvere ogni problema e fare il mio gelato da sola e ai miei gusti preferiti Innanzitutto, arriva in tempi celeri e sempre imballata con cura per evitare che possa danneggiarsi durante il viaggio. Compatta, design semplice ma bello con i suoi colori bianco e verde, ricordano molto l’estate. Ha una capienza di 0,8 litri ed è composta da 3 pezzi, la base con il suo termos a doppio fondo, la pala e il coperchio rimovibile con il motore integrato. Semplicissimo l’utilizzo così come la pulizia. Non raffredda, ma si utilizza lasciando la base in freezer per almeno 8 ore e avendo cura che anche il preparato per il gelato sia abbastanza freddo. Nel momento in cui entrambi sono a temperatura ideale, basterà semplicemente versare il composto del gelato nella gelatiera in funzione, questo per evitare che possa attaccarsi alle pareti, lasciare che proceda con il suo lavoro di mescolamento per 30 minuti e il gelato è pronto! Un gelato molto cremoso, possibilità di scegliere quanto farne e in che gusti realizzarlo, per poter passare un pomeriggio in giardino con gli amici e gustarlo in compagnia Molto comodo e pratico, lo trovo anche versatile, non solo realizza gelati, ma ho anche la possibilità di poter fare frullati e yogurt ottimi, anche grazie alle ricette numerose che arrivano nella confezione, assieme alla gelatiera Non è molto rumorosa, le sue dimensioni ridotte permettono di lasciarla su un piano della cucina ben in vista, anche grazie al design molto accattivante che si adatta ad ogni tipo di arredo. Il costo lo trovo interessante per un prodotto di questo tipo, ve ne consiglio l’acquisto.

En sak jag är galen i när som helst på året är glass, jag konsumerar den i stora mängder på sommaren, för att svalka mig från värmen från vissa dagar, men även på vintern gillar jag att kunna njuta av det medan du tittar på TV. Helt klart på vintern finns det ingen möjlighet att hitta för många smaker i glassbutikerna här, så jag bestämde mig för att köpa den här glassmaskinen för att lösa alla problem och göra min egen glass med mina favoritsmaker Först och främst kommer den snabbt och alltid noggrant förpackad för att förhindra att den skadas under resan. Kompakt, enkel men vacker design med sina vita och gröna färger som påminner mycket om sommaren. Den har en kapacitet på 0,8 liter och består av 3 delar, basen med sin dubbelbottna termos, spaden och det avtagbara locket med integrerad motor. Mycket enkel att använda samt att rengöra. Den kyls inte, utan används genom att låta basen stå i frysen i minst 8 timmar och se till att glassmixen också är tillräckligt kall. När båda har den idealiska temperaturen, häll helt enkelt glassblandningen i den rullande glassmaskinen, för att förhindra att den fastnar på väggarna, låt den fortsätta med blandningsarbetet i 30 minuter och glassen är klar! En väldigt krämig glass, möjlighet att välja hur mycket den ska göras och vilka smaker den ska göras i, att kunna spendera en eftermiddag i trädgården med vänner och njuta av den i sällskap Väldigt bekvämt och praktiskt, jag tycker också att den är mångsidig. Det gör inte bara glass, utan jag har också möjlighet att göra utmärkta smoothies och yoghurt, också tack vare de många recepten som följer med i paketet, tillsammans med glassmaskinen liten storlek gör att den kan stå på en väl synlig köksyta, också tack vare den mycket tilltalande designen som passar alla typer av möbler. Jag tycker att kostnaden är intressant för en produkt av denna typ, jag rekommenderar att du köper den.

Från Simona Recenserad på 29.06.2016
Verifierad recension

La macchina per il gelato ha dimensioni molto compatte: è alta solo 17,5 cm e il diametro misura 16,5 cm quindi non ingombra spazio eccessivo ed è facile da riporre nel mobile della cucina, oppure si può tenere sullo scaffale in bella vista dato che risulta molto graziosa. La macchina è bicolore bianco con dettagli verdi ed è così composta: - corpo motore si trova nel coperchio, molto piccolo leggero e maneggevole, sopra al quale c’è il tasto di accensione/spegnimento, il cavo dell’alimentazione elettrica lungo 1,5 m, e nella parte inferiore trovano alloggiamento l’imbuto per il riempimento, trasparente e removibile per poter essere lavato, e la connessione della pala per mantecare il gelato, in plastica bianca. Il motore consuma solo 7 Watt e risulta poco rumoroso. - termos a doppio fondo con cestello interno in acciaio e parte esterna in plastica bianca e verde, con capacità di 0,8 l. Prima di preparare il gelato è necessario freddare il termos per 8 ore nel congelatore. - libretto di istruzioni inglese/tedesco comprensivo di ricettario, ma nessuno vieta di creare gelati seguendo il proprio personalissimo gusto come ho fatto io. Tutte le parti della macchina per gelato Bacio Azzurro Klarstein sono lavabili, fatta eccezione per il coperchio motore che comunque è protetto nella parte inferiore, quindi non dovrebbe sporcarsi. In caso basterà rimuovere eventuali colature con un panno spugna umido, asciugando bene subito dopo. L’utilizzo è estremamente elementare: dopo aver lavato e asciugato tutte le parti che compongono la macchina per gelato, si mette nel freezer per 8 ore il termos a doppio fondo. Trascorso il tempo di raffreddamento del termos si possono preparare gli ingredienti per fare il gelato. Io ho sbucciato 400 g di pere ben mature, le ho frullate fino a ridurle in purea con un cucchiaino di succo di limone e 4 cucchiai di zucchero, poi ho aggiunto pochissima acqua per rendere più fluido il composto e ho messo a freddare in frigorifero. Una volta montata la macchina per il gelato e collegata alla rete elettrica, la accendo da vuota e verso il composto freddo di pere attraverso il foro dell’imbuto. In questo modo il preparato non andrà ad aderire congelandosi con le pareti ghiacciate del termos, ma inizierà a mantecare e addensarsi creando la morbida crema del gelato. Usando un composto freddo come ho fatto io, il gelato è pronto da gustare in circa 20 minuti, invece ne occorrono almeno 30 se si usa una base da gelare a temperatura ambiente. Ho realizzato anche altri gelati frullando insieme yogurt e frutta, ho realizzato dei sorbetti con spremuta di arancia e prosecco facendo attenzione a non far rassodare troppo, altrimenti che sorbetto sarebbe?

Glassmaskinen har mycket kompakta mått: den är bara 17,5 cm hög och diametern mäter 16,5 cm så den tar inte för mycket plats och är lätt att förvara i köksskåpet, eller så kan den stå på hyllan i vanlig ordning synen som ser väldigt vacker ut. Maskinen är tvåfärgad vit med gröna detaljer och är uppbyggd enligt följande: - motorkroppen är placerad i kåpan, mycket liten, lätt och lätthanterlig, ovanför vilken finns på/av-knappen, den 1,5 långa elektriska strömkabel m, och i den nedre delen finns tratten för påfyllning, genomskinlig och löstagbar som ska tvättas, samt anslutning av spaden för att vispa glassen, i vit plast. Motorn förbrukar endast 7 Watt och är inte särskilt bullrig. - dubbelbottnad termos med invändig stålkorg och utvändig del i vit och grön plast, med en kapacitet på 0,8 l. Innan du förbereder glassen är det nödvändigt att kyla termosen i 8 timmar i frysen. - Engelsk/tyska instruktionshäfte inklusive receptbok, men ingen förbjuder dig att skapa glass efter din egen mycket personliga smak som jag gjorde. Alla delar av Klarstein Bacio Azzurro glassmaskin är tvättbara, förutom motorkåpan som är skyddad i botten, så den ska inte bli smutsig. I det här fallet tar du helt enkelt bort eventuella droppar med en fuktig trasa och torkar väl direkt efteråt. Användningen är extremt enkel: efter att ha tvättat och torkat alla delar som utgör glassmaskinen, placera den dubbelbottna termosen i frysen i 8 timmar. När termosen har svalnat kan du förbereda ingredienserna för att göra glassen. Jag skalade 400 g väl mogna päron, mixade dem tills de var mosade med en tesked citronsaft och 4 matskedar socker, tillsatte sedan väldigt lite vatten för att göra blandningen mer flytande och lät svalna i kylen. När glassmaskinen är monterad och ansluten till elnätet sätter jag på den från tom och häller den kalla päronblandningen genom hålet i tratten. På detta sätt kommer blandningen inte att vidhäfta och frysa till termosens frusna väggar, utan kommer att börja blandas och tjockna, vilket skapar en mjukglass. Med en kall blandning som jag gjorde är glassen klar att avnjutas på cirka 20 minuter, medan det tar minst 30 om du använder en bas för att frysa i rumstemperatur. Jag har även gjort andra glassar genom att blanda ihop yoghurt och frukt, jag har gjort sorbet med apelsinjuice och prosecco, var noga med att de inte stelnar för mycket, vad skulle det annars vara för sorbet?

Från Vittorio Recenserad på 22.06.2016
Verifierad recension

Meno rispetto agli 800ml dichiarati, in quanto, se cercate di fare un banalissimo gelato base latte e panna, di 800ml, la potenza refrigerante non sarà sufficiente a rendere il tutto cremoso, ma solamente a creare i primi cristalli dopo circa 20/25 minuti di utilizzo, che si scioglieranno immediatamente dopo. Se volete fare un gelato base crema (quindi con base uovo) vi consiglio di non eccedere il mezzo litro, perchè difficilmente otterrete dei risultati soddisfacenti. Il gelato è una delle preparazioni più complicate, non a caso siamo soliti comprarlo in gelateria e pochissimi lo fanno a casa. Non è infatti sufficiente portare a bollore latte e panna. Prima di tutto non bisogna superare gli 85 gradi durante il bollore, altrimenti le proteine si sfaldano e il tutto non coagula. Secondo bisognerebbe usare il cosiddetto neutro, ovvero un additivo, che permette alla mistura di legare, e di non sciogliersi immediatamente, come invece accade con la ""mistura"" che vedete nella foto. L'unica accortezza è di: -Portare a temperatura molto bassa (anche 2 gradi) la mistura prima di versarla nella gelatiera -Tenere la gelatiera in freezer per almeno 12 ore, se il vostro freezer è in grado di scendere sotto i -18 gradi ancora meglio. Purtroppo è normale, visto anche il prezzo del prodotto. Il motorino è un pò rumoroso, ma funziona bene, e se la consistenza diventa troppo dura inverte il senso di rotazione (come tutte le macchine del gelato, segno che è pronto) La pulizia è di una facilità estrema. Consigliato per il gelato? mmm insomma, faccio sempre fatica a consigliare una macchina del genere per fare il gelato. Ottenete poco, e se non lo sapete fare rischiate di ottenere dei risultati che non si allontano molto da un frullato con ghiaccio. Invece ve la consiglio senza dubbio per la granita. Sono siciliano per cui la passione per la granita è quasi innata, è una cosa che semplicemente adoro. La granita, al contrario del gelato, contiene un'importante dose di zucchero, questo elemento facilita la creazione dei cristalli di ghiaccio, che, mescolati continuamente dal motorino presente, vi consentiranno di ottenere la cremosità tipica di questa pietanza. Non è necessario aggiungere additivi, bollire e fare nient'altro, l'importante è attenersi nella ricetta alla dose di zucchero consigliata. Altre preparazioni che si possono fare sono i daiquiri, o comunque le preparazioni che contengono una parte di alcool. Infatti anche l'alcool aiuta la trasmissione del freddo, per cui otterrete nel 90% dei casi ottimi risultati in pochissimo tempo. Se amate il daiquiri, e volete gustarvelo in veranda o in giardino questa macchinetta è assolutamente l'ideale. Parlo con consapevolezza perchè anni fa, abbiamo comprato in famiglia una macchina del gelato con refrigeratore incorporato, ed essendo in famiglia estremi appassionati di cucina (io faccio il cuoco) ed avendo numerosi amici dell'ambiente (ristoratori e pasticceri) abbiamo avuto l'opportunità di sapere molte cose spesso ignorate (ho sorpreso più volte vari amici dicendo che il gelato contiene panna e uovo crudo). Insomma, per cose non impegnative questa macchina va bene, ma non se volete cimentarvi in preparazione più elaborate. Sperando di essere stato utile vi lascio alle foto, e se volete trovate la mia email sul mio profilo per ulteriori consigli. Ringrazio il produttore per avermi fornito un sample al fine di poterlo testare in modo approfondito per poter rilasciare le mie impressioni d'uso.

Mindre än de deklarerade 800 ml, för om du försöker göra en mycket banal mjölk- och gräddglass på 800 ml, kommer kylkraften inte att vara tillräcklig för att göra allt krämigt, utan bara för att skapa de första kristallerna efter cirka 20/25 minuter av användning, som kommer att lösas upp omedelbart efteråt. Om du vill göra en gräddbaserad glass (därför med äggbas) råder jag dig att inte överstiga en halv liter, eftersom du knappast får tillfredsställande resultat. Glass är ett av de mest komplicerade preparaten, det är ingen slump att vi brukar köpa den på en glassbutik och väldigt få gör den hemma. Det räcker faktiskt inte med att koka upp mjölk och grädde. Först och främst får du inte överstiga 85 grader vid kokning, annars faller proteinerna isär och det hela koagulerar inte. För det andra bör den så kallade neutrala användas, det vill säga en tillsats, som gör att blandningen binder, och inte löser sig direkt, som istället händer med "blandningen" du ser på bilden. Den enda försiktighetsåtgärden är att: -Ta upp blandningen till en mycket låg temperatur (även 2 grader) innan den hälls i glassmaskinen -Förvara glassmaskinen i frysen i minst 12 timmar, om din frys kan sjunka under -18 grader ännu bättre. Tyvärr är detta normalt, även med tanke på produktens pris. Motorn är lite bullrig, men den fungerar bra, och om konsistensen blir för hård vänder den rotationsriktningen (som alla glassmaskiner, ett tecken på att den är klar att rengöra). Rekommenderas för glass? mmm kort sagt, jag kämpar alltid för att rekommendera en sådan här maskin för att göra glass. Man får lite, och om man inte vet hur man gör riskerar man att få resultat som inte är särskilt långt ifrån en smoothie med is. Men jag rekommenderar det definitivt för granita. Jag är siciliansk så passionen för granita är nästan medfödd, det är något jag helt enkelt avgudar. Granita, till skillnad från glass, innehåller en betydande dos socker, detta element underlättar skapandet av iskristaller, som, blandade kontinuerligt av den närvarande motorn, gör att du kan få den typiska krämigheten hos denna maträtt. Det finns ingen anledning att lägga till tillsatser, koka och göra något annat, det viktigaste är att hålla sig till den rekommenderade dosen socker i receptet. Andra preparat som kan göras är daiquiris, eller i alla fall preparat som innehåller en del alkohol. Faktum är att alkohol också hjälper till att överföra kylan, så i 90 % av fallen får du utmärkta resultat på mycket kort tid. Om du älskar daiquiris, och vill njuta av dem på verandan eller i trädgården, är denna maskin helt perfekt. Jag talar medvetet eftersom vår familj för flera år sedan köpte en glassmaskin med inbyggt kylskåp, och vi är extremt passionerade när det gäller matlagning i familjen (jag är kock) och har många vänner i branschen (restauratörer och konditorer) vi hade möjligheten att jag vet många saker som ofta ignoreras (jag har överraskat flera vänner flera gånger med att säga att glass innehåller grädde och rått ägg). Kort sagt, för icke-krävande saker är den här maskinen bra, men inte om du vill prova dig fram med mer komplicerade förberedelser. I hopp om att ha varit användbar lämnar jag dig med bilderna, och om du vill kan du hitta min e-post på min profil för ytterligare råd. Jag tackar tillverkaren för att han försett mig med ett prov för att kunna testa det på djupet för att kunna släppa mina intryck av användning.

Från Vincenzo Recenserad på 20.06.2016
Verifierad recension

Fare il gelato in casa è facile e divertente. Con una macchina come questa della Klarstein si riesce ad ottenere un risultato del tutto soddisfacente Ovviamente dipende in gran parte dalla bontà degli ingredienti che si vanno ad utilizzare… Di solito gli ingredienti più usati sono: latte, panna, yogurth, zucchero, frutta, cacao, nocciole, addensanti come la farina di carrubbe( ma si può anche evitare), ecc A dire il vero si potrebbe fare anche senza gelatiera, ma ritengo che il risultato sia di solito inferiore. Il vantaggio della gelatiera è di evitare che si formino i cristalli di ghiaccio e quindi il gelato, a parità di tutte le altre condizioni, risulta più cremoso. Senza gelatiera bisognerebbe ogni tot minuti mescolare il composto messo nel freezer, il che oltre ad essere poco pratico fa ottenere in genere un risultato inferiore. Al momento con questa gelatiera ho provato solo un paio di ricette ed il risultato è stato ottimo. L’unica nota negativa, a dire il vero, è che il composto dopo circa 30 minuti nella gelatiera in funzione è risultato poco denso, ma ho risolto mettendo nel freezer per un paio d’ore prima di consumarlo. In ogni caso il gelato è rimasto cremoso e non si sono formati i cristalli di ghiaccio. Nel libretto delle istruzioni ci sono 7 ricette se non sbaglio,per cominciare ho provato per esempio una ricetta trovata in internet: 250 gr latte, 250 gr panna( già zuccherata), 60 gr zucchero, 80 nocciole( messe nel freezer prima di tritarle), 15 gr cacao amaro,4- 5 biscotti alle nocciole. basta frullare il tutto e poi mettere nella gelatiera. Bisogna prima mettere il contenitore nel freezer per almeno 8 ore. La parte superiore che contiene il motore( solo 7 watt di potenza assorbita) non si può lavare sotto l’acqua corrente, ma in ogni caso non si sporca se si versa il composto direttamente nella parte inferiore e si mette dopo il coperchio. Credo che utilizzerò questa gelatiera soprattutto per dei salutari ed ottimi gelati allo yogurth

Att göra glass hemma är enkelt och roligt. Med en maskin som denna från Klarstein kan du få ett helt tillfredsställande resultat Det beror självklart till stor del på kvaliteten på ingredienserna du använder... Vanligtvis är de mest använda ingredienserna: mjölk, grädde, yoghurt, socker, frukt, kakao. hasselnötter, förtjockningsmedel som johannesbrödsmjöl (men man kan också undvika det) etc. Ska man säga så skulle det också kunna göras utan en glassmaskin, men jag tycker att resultatet oftast blir sämre. Fördelen med glassmaskinen är att den förhindrar att iskristaller bildas och därför blir glassen, alla andra förhållanden lika, krämigare. Utan en glassmaskin skulle du behöva röra om blandningen placerad i frysen med några minuters mellanrum, vilket förutom att vara opraktisk generellt leder till ett sämre resultat. För tillfället har jag bara provat ett par recept med denna glassmaskin och resultatet blev utmärkt. Den enda negativa noteringen, om jag ska vara ärlig, är att blandningen efter cirka 30 minuter i den rullande glassmaskinen inte var särskilt tät, men jag löste detta genom att lägga den i frysen i ett par timmar innan jag konsumerade den. Glassen förblev i alla fall krämig och inga iskristaller bildades. I instruktionshäftet finns 7 recept om jag inte har fel, till att börja med provade jag till exempel ett recept hittat på internet: 250 g mjölk, 250 g grädde (redan sötad), 60 g socker, 80 hasselnötter ( lägg i frysen innan du hackar dem) , 15 g bitter kakao, 4-5 hasselnötskex. blanda bara allt och lägg det sedan i glassmaskinen. Du måste först placera behållaren i frysen i minst 8 timmar. Den övre delen som innehåller motorn (endast 7 watt absorberad effekt) kan inte tvättas under rinnande vatten, men den blir i alla fall inte smutsig om du häller blandningen direkt i den nedre delen och lägger locket efter den. Jag tror att jag kommer att använda den här glassmaskinen speciellt för hälsosamma och utmärkta yoghurtglassar

Från Antonio Recenserad på 31.08.2015
Verifierad recension

La macchina per gelato oneConcept Bacio è piccola ed elegante. Sono tre pezzi (serbatoio, motore, copertura trasparente) il cui montaggio richiede pochi secondi. La macchina non raffredda: si utilizza lasciando in freezer per almeno otto ore la parte inferiore (serbatoio) e utilizzando una miscela già fredda (è sufficiente tenerla in frigorifero per qualche ora). La miscela va versata nella macchina in funzione per evitare che si congeli sulle pareti. Una volta versata la miscela, il gelato è pronto in circa 20 minuti, molto cremoso. Le istruzioni sono in inglese e tedesco e contengono anche un buon numero di ricette. Nel video mostro la preparazione (e infine anche l'assaggio!) di un gelato al mandarino. Certo, la materia prima deve essere buona, ma il gelato era davvero sublime.

OneConcept Bacio glassmaskinen är liten och elegant. Det finns tre delar (tank, motor, genomskinligt lock) vars montering tar några sekunder. Maskinen kyler inte: den används genom att lämna den nedre delen (tanken) i frysen i minst åtta timmar och använda en redan kall blandning (bara förvara den i kylen några timmar). Blandningen måste hällas i körmaskinen för att förhindra att den fryser på väggarna. När blandningen väl är upphälld är glassen klar på cirka 20 minuter, väldigt krämig. Instruktionerna är på engelska och tyska och innehåller även ett stort antal recept. I videon visar jag tillredningen (och slutligen även provningen!) av en mandaringlass. Naturligtvis måste råvaran vara god, men glassen var verkligen sublim.

Visa fler kundrecensioner
Kundbetyg
Bacio Verde - Glassmaskin
  • vit och grön glassmaskin med 0,8 liters kapacitet
  • snabb, enkel produktion av glass, mjukglass, milkshakes och frusen yoghurt
  • dubbelsidig termosbehållare med avtagbart lock och inbyggd motor
486,99 kr
Inklusive moms
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Bästsäljare
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken