OneConcept

Candyland 2 - sockervaddsmaskin

Från 21 Kunder
835,99 kr
Leveranstid: 3 - 5 arbetsdagar
Topp-egenskaper
  • snygg retro-design
  • rymlig uppsamlingsbehållare som kan tas bort (diameter 31cm)
  • färdig att användas på 3 till 5 minuter
Fraktkostnad: från 0,00 kr
Artikeln är klar för leverans och kommer att skickas direkt vi tagit emot din betalning.
Candyland 2 - sockervaddsmaskin
835,99 kr

Du kan ändra din beställning när som helst

Candyland 2 retro-sockervaddsmaskin 500W röd

Med Candyland 2 fråb oneConcept gör du enkelt din egen sockervadd med olika smaker och fäger hemma.

Uppfyll en barndomsdröm. Med några enkla handgrepp så är enheten snabbt redo att användas.

Den fungerar med vanligt kristallsocker. Tack vare den medföljande sockervaddspinnen med doseringssked kan sockret direkt hällas i den uppvärmda sockerbehållaren. Denna skapar sockervadd med värme och med en vridmekanism, som med en sockervaddspinne samlar upp smaklig sockervadd. Extra aromer eller färger kan enkelt blandas med sockret och ger många varianter. På så sätt blir Candyland 2 från oneConcept en höjdpunkt på alla barnkalas.

Både uppsamlingsbehållaren och den uppvärmda vridskivan kan enkelt tas bort och delas för rengöring.

PDF manual
Produktinformation

Topp-egenskaper:

  • snygg retro-design

  • rymlig uppsamlingsbehållare som kan tas bort (diameter 31cm)

  • färdig att användas på 3 till 5 minuter

  • inklusive sockervaddspinne med socker-doserare

  • effekt: 500W

Egenskaper:
  • avtagbar sockerbehållare
  • gummifötter för att så stabilt
  • på-/avstängning på sidan
  • inbyggd nätströmkabel
  • strömförsörjning: AC 220-240V, 50Hz
Leveransomfång:
  • 1 x enhet
  • 1 x sockervaddspinne
  • tyskspråkig manual (finns även på engelska)
Mått:
  • hela enheten: 31 x 26 x 31cm (BxHxD)
  • uppfångningsbehållare-diameter: 31cm
  • uppfångnings-behållare: 7cm
  • vikt: ca 1,5kg
Kundbetyg
Från 21 Kunder
15
5
1

Kundomdömen från andra länder

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 16.09.2022
Verifierad recension

Ich hätte nicht gedacht, dass es so gut klappt. Lässt sich einfach bedienen. Mit ein bisschen Übung, lassen sich die Zuckerwatte Fäden auch super am Holzstab auffangen. Bei uns hat es echt gut geklappt. Die Reinigung ist einfach, es lassen sich aber nicht alle Stellen gut Reinigen. Wir sind zufrieden, es ist definitiv weiterzuempfehlen

Jag trodde inte att det skulle fungera så bra. Lätt att använda. Med lite övning kan sockervaddstrådarna också lätt fångas på träpinnen. Det fungerade riktigt bra för oss. Rengöring är lätt, men inte alla områden kan rengöras väl. Vi är nöjda, det rekommenderas definitivt

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 15.07.2022
Verifierad recension

Funktioniert gut, die Zuckerwatte schmeckt , Kinder und Erwachsene haben Spaß, ist jetzt das Teil unseres Unterhaltungsprogramm wenn Besuch kommt

Funkar bra, sockervadden smakar gott, barn och vuxna har kul, det ingår nu i vårt underhållningsprogram när det kommer besökare

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 26.12.2021
Verifierad recension

Unsere Tochter hat sich das sehnlichst gewünscht. Es ist ein schöner Spaß und der Preis ist angemessen. Dass der Zucker einem mal um die Ohren fliegt ist korrekt. Das lag aber daran, dass wir zu viel eingefüllt haben. Das muss man einfach testen ( ein Viertel Löffel war ok) KLEINE ERGÄNZUNG ( 30.05.22) LEIDER HAT DIE MASCHINE DEN GEIST AUFGEGEBEN. SIE WURDE SEHR WENIG GENUTZT. DAS IST ECHT ÄRGERLICH

Vår dotter ville så mycket. Det är kul och priset är rimligt. Det är sant att sockret flyger i ansiktet. Men det berodde på att vi fyllde i för mycket. Det är bara att testa (en kvarts sked var ok) LITEN TILLGÄNG (22-05-30) TYVÄRR HAR MASKINEN GIFT UPP ANDAN. DEN HAR ANVÄNDES VÄLDIGT LITE. DETTA ÄR RIKTIGT IRLITLIGT

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 15.11.2021
Verifierad recension

Diese Zuckerwattemaschine ist schön und funktioniert wie erwartet. Klar dass man ein wenig Übung braucht, die Zuckerfäden so aufzufangen, dass es eine schöne Kugel gibt. Hier war mir ein Youtube Video hilfreich. Es klappte auch mit runden Stäbchen problemlos, wenn man richtig dreht. Beim Betrieb macht das Gerät zum Teil furchterregende Geräusche, die durch die Vibration entstehen und völlig harmlos sind. Das Gerät wandert auch etwas auf dem Tisch umher so dass es besser ist ein feuchtes Küchentuch unterzulegen. Bei unserer Kirmes Party waren dann wir alle 8 Personen in etwa einer halben Stunde jeder mit einer Zuckerwatte (Fußballgröße) versorgt. Einen Punkt muss ich aber abziehen weil die Reinigung des Geräts einfacher sein könnte, wenn der innere schwarze Plastikring nicht angeschraubt wäre. Unter Wasser würde sich der dort klebende Zucker sofort lösen. So muss man umständlich mit einem Lappen hantieren. Dennoch ist das Gerät für den günstigen Preis ein netter und funktionaler Partyspaß und klar zu empfehlen

Denna sockervaddsmaskin är vacker och fungerar som förväntat. Självklart behöver du lite övning för att fånga sockertrådarna så att du får en fin boll. En YouTube-video var till hjälp för mig här. Det gick även enkelt med runda pinnar om man vände rätt. Under drift avger enheten ibland skrämmande ljud som orsakas av vibrationerna och är helt ofarliga. Apparaten rör sig också lite på bordet så det är bättre att lägga en fuktig kökshandduk under den. På vår mässfest försågs vi alla 8 med sockervadd (stor som en fotboll) på ungefär en halvtimme. Men jag måste dra av en poäng för att rengöra enheten skulle kunna vara lättare om den inre svarta plastringen inte var fastskruvad. Sockret som fastnade där skulle omedelbart lösas upp under vatten. Så du måste hantera det obekvämt med en trasa. Ändå är enheten trevlig och funktionell festkul för det överkomliga priset och rekommenderas klart

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 06.03.2021
Verifierad recension

Super

Super

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 11.05.2020
Verifierad recension

Leicht zu bedienen Geburtstagsgeschenk war optimal

Lättanvänd födelsedagspresent var perfekt

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 03.08.2019
Verifierad recension

Tolle Zuckerwattemaschine, leicht zu reinigen, schnell Betriebsbereit.

Fantastisk sockervaddsmaskin, lätt att rengöra, snabb att använda.

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 20.01.2019
Verifierad recension

Super!

Super!

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 18.08.2018
Verifierad recension

War ein Geschen. Ist gut angekommen und es tut was es soll.

Var en gåva. Kom väl fram och gör vad den ska.

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 02.06.2017
Verifierad recension

Ja man glaubt es nicht, macht richtige Zuckerwatte. Einziges Manko, wenn sie heiß ist und der Zucker im Drehteller ist fängt sie bei mir an zu wandern.

Ja, du kommer inte att tro det, det blir riktigt sockervadd. Enda nackdelen är att när det är varmt och sockret ligger i skivspelaren så börjar det vandra för mig.

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 21.04.2017
Verifierad recension

Habe mittlerweile 3 mal 2-3 Zuckerwatten hergestellt und die Maschine ist noch nicht abgebrannt und funktioniert immer noch. Mit der richtigen Technik ist auch Zuckerwatte größer als ein Tennisball möglich. Die Maschine läßt etwas umständlich reinigen, aber alles innerhalb von 2-3 Minuten möglich. Als nächstes werde ich farbige Zuckerwatte ausprobieren. Gutes gerät zum guten Preis. Kaufempehlung.

Jag har gjort 2-3 sockervadd 3 gånger nu och maskinen har inte brunnit ner än och fungerar fortfarande. Med rätt teknik kan du till och med göra sockervadd större än en tennisboll. Maskinen är lite svår att rengöra, men allt kan göras inom 2-3 minuter. Härnäst ska jag testa färgat sockervadd. Bra enhet till bra pris. Köprekommendation.

Från Philippe Recenserad på 01.02.2016
Verifierad recension

Le rouge lui va à ravir. La machine est facile à utiliser. Un seul interrupteur, on fait chauffer quelques minutes, on coupe pour verser le sucre en poudre, on rallume et on tourne autour d'une tige de bois pour faire les volutes avec le fil de sucre. Tous les sucres en poudre font l'affaire. Nettoyer rapidement à l'eau chaude.

Rött passar henne perfekt. Maskinen är lätt att använda. Bara en knapp, värm i några minuter, skär för att hälla i strösockret, slå på igen och vänd runt en trästav för att göra virvlar med sockertråden. Allt florsocker duger. Rengör snabbt med varmt vatten.

Från Alexis Recenserad på 25.01.2016
Verifierad recension

Le gros point fort de cet appareil : sa simplicité d’utilisation. La notice, rédigée uniquement en anglais et allemand, tient en quelques mots, que je reprends rapidement ici : faire chauffer la machine (mettre l’interrupteur sur 1) pendant 3 à 5 minutes l’éteindre (interrupteur sur 0) pour y verser une cuillère (fournie) de sucre. Du sucre en poudre classique convient, mais pour plus d’amusement et de fantaisie, du sucre coloré est conseillé. rallumer la machine, attendre que des filaments de sucre se forment, les récolter autour de la cuillère, ou d’un bâton (des pics à brochette font parfaitement l’affaire). Quelques essais sont nécessaire pour prendre le coup de main mais rapidement les barbes à papa (cotton candy en anglais) prennent une forme qui rappelle celles que l’on trouve dans les fêtes foraines. Le goût, pur sucre, est évidemment le même. La consistance est parfaite. La machine d’un rouge flamboyant manque peut être un peu de fantaisie mais fonctionne très bien, la qualité de fabrication semble être au rendez-vous. Le nettoyage est plutôt aisé même si gratter le sucre refroidi pourra demander de légers efforts. Pas trop encombrant, rapide, facile, efficace, on peut penser raisonnablement que cette machine ne se contentera pas de ramasser la poussière dans un placard, qu’on l’utilisera régulièrement pour célébrer des occasions spéciales. Mes filles sont ravies, la transformation des grains de sucre en filament est assez fascinante. Produit chaudement recommandé

Den stora styrkan med denna enhet: dess användarvänlighet. Instruktionerna, skrivna endast på engelska och tyska, är i några få ord, som jag snabbt upprepar här: värm maskinen (sätt strömbrytaren på 1) i 3 till 5 minuter stäng av den (slå på 0) för att hälla i en sked (förutsatt) av socker. Klassiskt strösocker passar, men för mer nöje och fantasi rekommenderas färgat socker. slå på maskinen igen, vänta tills sockerfilament bildats, samla dem runt skeden eller en pinne (spett fungerar perfekt). Några försök krävs för att få kläm på det men snabbt får sockervadd en form som påminner om de som finns på mässområdet. Smaken, rent socker, är uppenbarligen densamma. Konsistensen är perfekt. Den flamboyanta röda maskinen kan vara lite fancy men fungerar mycket bra, tillverkningskvaliteten verkar vara där. Rengöring är ganska lätt även om det kan kräva en liten ansträngning att skrapa bort det kylda sockret. Inte för skrymmande, snabb, enkel, effektiv, vi kan rimligen tro att den här maskinen inte bara samlar damm i ett skåp, att vi kommer att använda den regelbundet för att fira speciella tillfällen. Mina döttrar är förtjusta, omvandlingen av sockerkorn till filament är ganska fascinerande. Rekommenderad produkt

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 13.01.2016
Verifierad recension

Ein tolles Gerät. Zwar fällt die Zuckerwatte etwas kleiner aus, als auf den Festen. Aber es funktioniert, ist einfach in der Bedienung und geht recht schnell. Auf jeden Fall zu empfehlen.

En fantastisk enhet. Sockervadd är lite mindre än på festivalerna. Men det fungerar, är lätt att använda och är ganska snabbt. Absolut att föreslå.

Från Massimo Recenserad på 16.12.2015
Verifierad recension

Quando ero piccolo, durante le fiere o feste popolari vedevo donne o uomini grassocci avvinghiati alle loro sedie, girare queste mani con quei lunghi bastoncini di legno a creare queste immense matasse di zucchero filato. Poi con gli anni si sa… cresciamo e ce ne dimentichiamo… finché nostra figlia ci dice “nooooooo papà prendimi quello!!” e vediamo questo banchetto in miniatura che ci rievoca ricordi ormai trapassati. Così mi dico “ma sì va”. Ricevo questo scatolone (a dir la verità più grande di quanto pensavo) e all'interno trovo imballata molto bene (davvero così bene che per sballarla mi si è anche rotto il polistirolo dell'imballo) la macchina rossa fiammante per realizzare questa prelibatezza fanciullesca. Così mi appresto a poggiarla sul tavolo e imbracciare un secchiello di zucchero… In questo momento mi sento tornato indietro di 30 anni! Prendo le istruzioni e… sbem ! prima sorpresa…. solo TE-TE-SKO! :) vabbè pazienza… andiamo a intuito! Inizio a cercare cifre numeriche e annaspando qua e la riesco a capire che bisogna aspettare 3-4 minuti… (probabilmente penso sarà il tempo prima di inserire lo zucchero). Così eseguo l'operazione. Nel momento in cui vado a mettere lo zucchero inizia a saltellarmi qua e la per il tavolo (che per vostra informazione è a tavole aperte quindi pavimento pieno). Corro ai ripari ed entro con un secondo cucchiaio (successivamente mi ricorderò che nella confezione c'è anche un lungo cucchiaio di plastica rosso che ho dimenticato sul tavolo) questa volta riesco a mettere lo zucchero correttamente senza farlo saltare ovunque. Attendo… e dopo 3-4 minuti effettivamente inizia a crearsi una fitta ragnatela circolare lungo tutta l'area rossa!!! Vado lì con il bastoncino e inizio a far ruotare la mano come facevano quelle persone che vedevo da bambino, ma i risultati non sono proprio i stessi :P ci vuole manualità cosa che io non possiedo… infatti mi viene un esiguo bastoncino di zucchero filato, ma niente paura riprovo con un altro… questa volta ho capito la tecnica (almeno credo) va fatto ruotare su se stesso e nel contempo va fatto girare attorno tutto il cerchio, questa volta ottengo un risultato migliore! Purtroppo a causa della scarsa larghezza del cerchio (ok ragazzi non è un attrezzo professionale è per fare lo zucchero filato in casa) spesso capita che come si gonfia la matassa di zucchero vada a toccare la superficie calda interna (la parte nera). Se vi accade e vi si incolla tutto lo zucchero e non si stacca più (trascinandosi con se tutta la matassa) non disperate… con un altro cucchiaio di zucchero la rifate :D Il trucco in realtà c'è dovete partire dall'esterno del cerchio e cercare sempre di più di sollevare il bastoncino (a costo di fare una matassa stretta ma alta) lo zucchero rimarrà ben distanziato e con un bell'aspetto. Dopo tutta questa fantastica esperienza… il baratro… La macchina da pulire… zucchero secco ovunque incrostato in ogni dove, e sopratutto la possibilità di smontare solo il cerchio e il coperchietto di metallo (la parte in cui va lo zucchero) ma il resto ? (la scocca nera dove spesso lo zucchero si attacca) Ci attaccheremo anche noi! E dovremo armarci di spugnetta e acqua calda facendo attenzione a non far cadere delle gocce all'interno (altrimenti mandiamo in corto la lampada alogena e adiéu) insomma va pulito con accuratezza e la spugnetta verde/gialla per capirci usando la parte verde e grattando bene vedrete che pian piano andrà via… assieme la voglia di mettersi a rifare lo zucchero filato :) almeno così è stato nel mio caso. Una cosa importante, questo dispositivo come tutti i strumenti elettrici a corrente non va messo in mano a dei bambini. La lampada alogena sotto la pentoletta nera raggiunge una temperatura altissima per tanto un bambino potrebbe farsi male di brutto, va usata sotto controllo stretto di un adulto.

När jag var liten, under mässor eller populära festivaler, såg jag fylliga kvinnor eller män klamra sig fast vid sina stolar och snurrade sina händer med de där långa träkäpparna för att skapa dessa enorma nystan av sockervadd. Sedan med åren vet vi... vi växer upp och glömmer bort det... tills vår dotter säger till oss "nej, pappa ta det från mig!!" och vi ser denna miniatyrbankett som väcker minnen som nu är borta. Så jag säger till mig själv "men ja det går". Jag får den här kartongen (ärligt talat, större än jag trodde) och inuti hittar jag den skinande röda maskinen för att göra denna barnsliga delikatess, väldigt väl förpackad (verkligen så bra att när jag packade upp den så bröt jag till och med polystyrenen i förpackningen) . Så jag gör mig redo att lägga den på bordet och ta en hink socker... I det här ögonblicket känner jag att jag har gått 30 år tillbaka! Jag tar instruktionerna och... wow! första överraskningen.... endast TE-TE-SKO! :) okej, strunt i... låt oss gå efter intuition! Jag börjar leta efter siffror och fumlar lite här och där lyckas jag förstå att man måste vänta 3-4 minuter... (tror nog att det blir tiden innan man tillsätter sockret). Så jag utför operationen. I samma ögonblick som jag går och lägger sockret börjar det hoppa här och där på bordet (som för din information har öppna bord och därför ett fullt golv). Jag springer efter lock och går in med en andra sked (senare kommer jag ihåg att i paketet finns det även en lång röd plastsked som jag glömt på bordet) den här gången lyckas jag lägga sockret rätt utan att låta det explodera överallt. Jag väntar... och efter 3-4 minuter börjar faktiskt ett tjockt cirkulärt spindelnät skapas längs hela det röda området!!! Jag går dit med pinnen och börjar rotera handen som de jag såg som barn gjorde, men resultatet är inte exakt detsamma :P det kräver manuell skicklighet som jag inte besitter... jag får faktiskt en liten sticka sockervadd, men oroa dig inte, jag försöker igen med en annan... den här gången förstod jag tekniken (tror i alla fall det) den måste roteras på sig själv och samtidigt måste den vara gjord för att gå runt hela cirkeln, den här gången får jag ett bättre resultat! Tyvärr, på grund av den lilla bredden på cirkeln (ok killar, det är inte ett professionellt verktyg det är för att göra sockervadd hemma) händer det ofta att när sockernystan sväller så vidrör den den varma inre ytan (den svarta delen). Om det händer dig och allt socker fastnar på det och det inte lossnar igen (drar hela härvan med det) misströsta inte... med ytterligare en sked socker kan du göra det igen :D Tricket är faktiskt där, du måste börja från utsidan av cirkeln och försöka mer och mer att lyfta pinnen (till priset av att göra ett tätt men högt nystan) sockret förblir väl fördelat och ser bra ut. Efter all denna fantastiska upplevelse... avgrunden... Maskinen för att rengöra... torrt socker som är täckt överallt, och framför allt möjligheten att demontera bara cirkeln och metalllocket (den del där sockret går) men vad sägs om resten? (det svarta skalet där socker ofta fastnar) Vi håller också! Och vi måste beväpna oss med en svamp och varmt vatten, var noga med att inte låta några droppar falla in (annars kortsluter vi halogenlampan och adiéu) kort sagt måste den rengöras noggrant och den grön/gula svampen så att speak, använder den gröna delen och kliar ordentligt så ser du att det sakta försvinner... tillsammans med lusten att börja göra sockervadd igen :) så var det i alla fall i mitt fall. En viktig sak är att den här enheten, liksom alla elektriska verktyg, inte bör placeras i händerna på barn. Halogenlampan under den svarta kastrullen når en mycket hög temperatur så att ett barn kan skadas allvarligt, den måste användas under strikt övervakning av en vuxen.

Från Gabriele Recenserad på 15.12.2015
Verifierad recension

La macchina per lo zucchero filato è forse un sogno per tutti gli amanti dei dolci, un sogno che si avvera grazie a questo prodotto che funziona veramente bene. Unica pecca, si sporca tanto e la pulizia non è proprio facilissimo. Mi piace tantissimo invece il suo design! CONTENUTO: Si trovano presenti nella confezione: - La macchina per lo zucchero filato - Un dosatore a cucchiaio - Ciotola (da montare) - Disco ruotante contenitore zucchero - Manuale d’istruzioni senza italiano (inglese / tedesco) COSTRUZIONE: E’ un monoblocco in acciaio ben resistente e in un acceso rosso perlato, stile anni ’60, un design veramente piacevole e ricercato. Anche usarlo è molto piacevole, c’è solo un tasto e serve ad accenderlo, niente altro. Montaggio velocissimo ed intuitivo! FUNZIONAMENTO L’uso è semplice e oserei dire banale, basta accenderlo e farlo riscaldare per circa 3 – 5 minuti, dopo occorre spegnerlo, ed inserire nell’apposito scomparto del disco rotante lo zucchero dosandolo con l’apposito dosatore in confezione. Una volta acceso, in pochi minuti lo zuccherò filato inizierà ad essere pronto ad essere gustato per la gioia di grandi e bambini! Note stonate? No, fondamentalmente l’unico problema riscontrato riguarda la pulizia, non è facilissimo pulirlo e lasciare lo zucchero appiccicoso si sa, non è il massimo, ma nulla di impossibile.

Sockervaddsmaskinen är kanske en dröm för alla godisälskare, en dröm som går i uppfyllelse tack vare denna produkt som fungerar riktigt bra. Det enda felet är att det blir väldigt smutsigt och att rengöringen är inte direkt lätt. Jag gillar verkligen dess design! INNEHÅLL: Paketet innehåller: - Sockervaddsmaskinen - En skeddispenser - Skål (som ska monteras) - Roterande sockerbehållarskiva - Bruksanvisning utan italienska (engelska / tyska) KONSTRUKTION: Det är ett monoblock i mycket tåligt stål och i en ljus pärlröd, 60-talsstil, en riktigt trevlig och raffinerad design. Att använda den är också väldigt trevlig, det finns bara en knapp och den används för att slå på den, inget annat. Mycket snabb och intuitiv montering! ANVÄNDNING Användningen är enkel och jag vågar säga trivial, sätt bara på den och låt den värmas upp i ca 3 - 5 minuter, stäng sedan av den och för in sockret i lämpligt fack på den roterande skivan, dosera det med lämplig dispenser i paketet. När den väl är påslagen börjar sockervadd på några minuter att vara redo att avnjutas till stora glädje för vuxna och barn! Disharmoniska anteckningar? Nej, det enda problemet man stöter på är städning, det är inte lätt att rengöra och lämnar klibbigt socker, du vet, det är inte det bästa, men inget omöjligt.

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 13.12.2015
Verifierad recension

Zuckerwatte ' damit verbinde ich Kindheit und Jahrmarkt. Eine Zuckerwattemaschine für zu Hause musste ich daher unbedingt haben und habe zugeschlagen, als sie mir zum Testen angeboten wurde. Schließlich habe ich zwei Jungs von 9 Jahren zu Hause, die auch irgendwann ihren 10. Geburtstag feiern. Da wäre die Maschine sicher super. Als die Maschine kam, war ich ein wenig ratlos, weil die Anleitung zwar beschreibt, wie die Maschine anzustellen ist, aber wie das mit der Zuckerwatteherstellung nun funktioniert, war nicht beschrieben. Aber wozu gibt es das Internet. Schließlich gibt es jede Menge Tipps und youtube. Nach einigen Videos war ich nicht mehr so zuversichtlich, haben einige der Kandidaten dort mit der gleichen Maschine keine gescheiten Ergebnisse hinbekommen. Aber Versuch mach klug und los ging's. Mein 'ältester' hatte sich als Zuckerwattevernichter zur Verfügung gestellt. 1. Maschine vorbereiten: Die Schüssel über den Kopf legen und mittels des Bajonettverschlusses verriegeln, dann den Drehteller aufsetzen und gut herunterdrücken, sonst eiert es. 2. Maschnine einschalten und mindestens 5 Minuten leer laufen lassen, damit der Drehteller richtig heiß wird. Schließlich soll der Zucker schmelzen und dann den flüssigen Zucker herausschleudern, der dann sofort erstarrt und Fäden zieht. Die Maschine hört sich an, wie mein Diesel im Leerlauf. Aber sie bleibt an Ort und Stelle, auch wenn ich ein Handtuch darunter lege. 3. In der Zwischenzeit den Zucker bereit stellen und die Stiele vorbereiten. Gemäß der Anleitung soll auf den Löffelstiel gewickelt werden. Das halte ich für nicht praktikabel. Ich habe die langen Schaschlikspieße (30 cm) aus Birkenholz genommen. Bambus funktioniert nicht, weil es zu glatt ist. Ganz wichtig: Die Stiele anfeuchten, damit die Zuckerwatte hält, weil gleich wie wild gedreht wird und dann muss die Watte fest auf dem Stiel kleben. 3. Maschine anhalten und vorsichtig 1 Löffel Zucker einfüllen. Für den Anfang erst einmal den ganz normalen weißen Zucker aus der Tüte. Der mitgelieferte Löffel ist nur bedingt geeignet. Zum einen ist der Drehteller sehr heiß und könnte den unhandlichen Löffel anschmurgeln, zum anderen kann man nicht wirlich gut damit zielen. Aber ein Esslöffel mit einer spitzeren Form tut es auch und auch die Messlöffel von dem schwedischen Möbelhaus. Ein sauberes Kaffeelot würde auch gehen. Auf jeden Fall darf es nur so viel sein, dass es in der Mulde verschwindet, sonst schleudert man den Zucker durch die Gegend. 4. Maschine wieder anschalten. Nach einer halben Minute bilden sich die ersten Fäden, die man dann aufwickeln kann. Bei mir funktionierte es mit folgender Technik. Die ersten Fäden mit dem senkrecht gehaltenen Stab aufnehmen, dann den Spieß waagerecht mit Drehbewegungen am Rand herumführen. Dabei muss man den Stab um die eigene Achse drehen. Beträgt der Durchmesser ungefähr 4 cm wechselt man auf die Mitte, direkt über dem Einfüllloch und dann heißt es drehen, drehen, drehen. Dazu hält man den Spieß zwischen beiden Daumen und Zeigefingern und dreht den Stab möglichst schnell und möglichst niedrig über dem Teller (nicht dagegenkommen, sonst wird die Watte hart) und zwar immer noch waagerecht. Wenn man nicht mehr hinterherkommt, schnell man einem zweiten Stabe senkrecht die Watte, die man nicht aufwickeln konnte durch herumführen abnehmen. Dann geht es mit dem Watteball weiter. Die neuen Fäden kleben dann an dem Ball. 5. Ergebnis bewundern und genießen. Die Zuckerwatte ist fluffig und bleibt mindestens 15 Minuten stabil. Ob darüber hinaus, kann ich nicht beruteilen, weil noch keine Zuckerwatte länger überlebt hat. 6. abkühlen lassen und putzen. Davor hat mir am meisten gegraut. Schüssel einfach wieder abbauen, den Drehteller (nach dem Abkühlen!) abziehen und beides in warmes Wasser geben. Beide Teile sind sehr schnell sauber, weil es sich um reinen Zucker handelt, der sich schließlich ohne größeres Zutun in Wasser auflöst. Bei dem Kopf war es ein wenig kniffeliger. Hatte sich doch Zuckerwatte um den heißen Kopf gewickelt, weil ich nicht schnell genug war. Ich habe aber ein wenig feuchtes Küchenpapier herumgelegt (nicht über die Öffnung). Nach ein paar Minuten war der Zucker so angeweicht, dass ich es mit einem Mikrofaserfuch abwischen konnte. Leider ist zwischen der Schüssel und der Maschine ein Spalt, durch den der Zucker auf den Sockel des Geräts fallen kann. Das muss man vorsichtig mit einem nur fechten aber nicht nassen Tuch wegwischen. Es darf aber kein Wasser in die Maschine gelangen. Nach meinem ersten Versuch war ich mutig geworden und wollte mehr als nur 'Zuckergeschmack'. Ich wollte Aroma. Ich habe zwei Möglichkeiten ausprobiert: Brausepulver: Ein Päckchen Brausepulver mit 2 ml Wasser aufschäumen lassen. Das dauert mehrere Stunden und es muss mehrfach umgerührt werden. Ich wollte damit eine Reaktion der Citronensäure in der Zuckerwattemaschine vermeiden, indem ich die schäumende Reaktion schon vorher in Gang bringe. Das Ganze habe ich dann mit 75 g Raffinadezucker gemischt und mehrere Tage trocknen lassen. Ergenis: Funktioniert nicht. Zum einen gab es noch eine Reaktion in der Maschine und es wurden kleine Bröckchen noch eine Mute nach dem Einfüllen herausgeschleudert, die sehr sehr heiß sind. Nicht schön, wenn man sie ins Gesicht bekommt. Zum anderen sind die Fäden so fein, dass sie sich nicht wickeln lassen. Der Hauch von Nichts sammelt sich am Rand und verkrustet. Fruchtbonbons (Campino): Die Maschine kann die Bonbons selbst nicht schmelzen. Also habe ich sie mit der Küchenmaschine zu Puderzucker gemahlen. Ich habe dazu die Kenwood und die Kräutermühle benutzt. Zu 4 gemahlenen Orangenbonbons (ca. 20 g) habe ich ungefähr 50 g weißen Zucker gegeben. Ergebnis: Funktioniert genauso gut wie weißer Zucker allein und schmeckt sehr schön nach Orange. Kirsche ist auch lecker, aber nicht ganz so intensiv. Die Watte bekommt einen kaum wahrnehmbarer pastelligen Farbton. Zermahlene Cola-Lollies funktionieren auch. Die Bonbons alleine ohne Zucker ergeben keine gute Zuckerwatte, weil der Schmelzpunkt der Bonbons ein anderer als der des Zuckers ist. brauner Zucker / Kandisfarin (nicht Rohrzucker): Ergebnis: Funktioniert genauso gut wie weißer Zucker und hat einen leicht karamelligen Geschmack. Wichtig bei allen Aromen ist, dass auf gar keinen Fall Fett enthalten sein darf. Das bruzzelt fest und kann nicht mehr aus der Maschine entfernt werden. Fazit: positiv: - schnell - fluffige aber dennoch feste Fäden - relativ gut zu Reinigen - keinerlei Neugeruch - laufruhig, kein Wandern - Dauerbetrieb von mindestens 2 Stunden möglich neutral: - Geräusch, nicht besonders leise, aber auch nicht störend negativ: - sparsame Anleitung - unhandlicher Löffel - Spalt zwischen Schüssel und Maschine Die Maschine ist ein echter Spaß, nicht nur für den Kindergeburtstag. Mit etwas Übung werden die Bälle sehr schön und stehen der Jahrmarkts-Zuckerwatte in nichts nach. Die Maschine ist empfehlenswert, auch wenn sie kleine Schwächen hat.

Sockervadd är vad jag förknippar med barndom och mässor. Så jag var absolut tvungen att ha en sockervaddsmaskin hemma och hoppade på den när den erbjöds att testa. Jag har trots allt två 9-åriga killar hemma som också ska fira sin 10-årsdag någon gång. Maskinen skulle definitivt vara bra. När maskinen kom var jag lite vilsen eftersom instruktionerna beskrev hur man ställde upp maskinen, men den beskrev inte hur man gör sockervadd. Men vad är internet till för? Slutligen finns det massor av tips och YouTube. Efter några videor var jag inte längre så säker eftersom några av kandidaterna där inte kunde få bra resultat med samma maskin. Men försök, var smart och så kör vi. Min "äldsta" anmälde sig frivilligt för att förstöra sockervadd. 1. Förbered maskinen: Placera skålen över huvudet och lås den med bajonettlåset, sätt sedan på skivtallriken och tryck ner den ordentligt, annars äggs det. 2. Slå på maskinen och låt den gå tom i minst 5 minuter så att skivspelaren blir riktigt varm. Till sist ska sockret smälta och sedan snurra ut det flytande sockret som sedan omedelbart stelnar och bildar strängar. Motorn låter som min diesel på tomgång. Men den sitter kvar även när jag lägger en handduk under den. 3. Gör under tiden klart sockret och förbered stjälkarna. Enligt instruktionerna ska den lindas på skedhandtaget. Jag tror inte att det är praktiskt. Jag använde de långa shish kebabspetten (30 cm) av björkträ. Bambu fungerar inte eftersom det är för halt. Väldigt viktigt: Fukta stickorna så att sockervadd håller, för det vrids som en galning och då måste sockervadden fastna ordentligt på stickan. 3. Stanna maskinen och häll försiktigt i 1 sked socker. Till att börja med, bara det vanliga vita sockret från påsen. Den medföljande skeden är endast lämplig i begränsad omfattning. Dels är skivspelaren väldigt varm och kan smeta på den otympliga skeden, dels kan man inte riktigt sikta in den så bra. Men en matsked med spetsigare form fungerar också, liksom måttskedarna från den svenska möbelaffären. Ett rent kaffeparti skulle också fungera. Det ska i alla fall bara vara tillräckligt för att försvinna ner i tråget, annars slängs sockret runt. 4. Slå på maskinen igen. Efter en halv minut bildas de första trådarna som sedan kan lindas upp. Följande teknik fungerade för mig. Plocka upp de första trådarna med pinnen vertikalt och för sedan spetten horisontellt runt kanten med vridande rörelser. Du måste rotera staven runt sin egen axel. Om diametern är cirka 4 cm, byt till mitten, direkt ovanför påfyllningshålet och sedan är det dags att vända, vända, vända. För att göra detta, håll spetten mellan både tummarna och pekfingrarna och vrid pinnen så snabbt och så lågt som möjligt ovanför plattan (kom inte emot den, annars blir bomullen hård) och fortfarande horisontellt. Om du inte kan hänga med kan du snabbt ta bort bomullen som du inte kunde linda upp från en andra pinne genom att flytta runt den. Sedan fortsätter vi med bomullstuss. De nya trådarna fastnar sedan på bollen 5. Beundra och njut av resultatet. Sockervadd är fluffigt och håller sig stabilt i minst 15 minuter. Jag kan inte säga om det går utöver det eftersom ingen sockervadd någonsin har överlevt längre. 6. Låt svalna och rengöra. Det var det jag fruktade mest. Ta helt enkelt isär skålen igen, ta bort skivspelaren (efter att den har svalnat!) och lägg båda i varmt vatten. Båda delarna rengörs mycket snabbt eftersom det är rent socker, som så småningom löses upp i vatten utan några större ingrepp. Huvudet var lite knepigare. Jag virade sockervadd runt mitt varma huvud för att jag inte var snabb nog. Men jag la lite fuktigt hushållspapper runt om (inte över öppningen). Efter några minuter hade sockret mjuknat så pass att jag kunde torka av det med en mikrofiberduk. Tyvärr finns det ett gap mellan skålen och maskinen genom vilken sockret kan falla ner på enhetens bas. Detta måste försiktigt torkas bort med en trasa som är fuktig men inte blöt. Inget vatten får dock komma in i maskinen. Efter mitt första försök blev jag modig och ville ha mer än bara "sockersmak". Jag ville ha arom. Jag provade två alternativ: Bruspulver: Skumma ett paket bruspulver med 2 ml vatten. Detta tar flera timmar och måste röras om flera gånger. Jag ville undvika en reaktion av citronsyran i sockervaddsmaskinen genom att starta skumningsreaktionen i förväg. Jag blandade sedan det hela med 75 g raffinerat socker och lät det torka i flera dagar. Resultat: Fungerar inte. Å ena sidan var det fortfarande en reaktion i maskinen och små smulor slängdes ut en minut efter fyllningen, som är väldigt, väldigt varma. Inte trevligt när man får dem i ansiktet. Å andra sidan är trådarna så fina att de inte går att linda. Antydan till ingenting samlas vid kanten och blir knaprig. Fruktgodis (Campino): Maskinen kan inte smälta godiset själv. Så jag malde dem till strösocker i matberedaren. Jag använde Kenwood och örtkvarnen för detta. Jag tillsatte ca 50 g vitt socker till 4 malda apelsingodis (ca 20 g). Resultat: Fungerar lika bra som enbart vitt socker och smakar väldigt gott av apelsin. Körsbär är också gott, men inte riktigt lika intensivt. Bomullen får en knappt märkbar pastellfärg. Malda colaklubbor fungerar också. Enbart godiset utan socker blir inte bra sockervadd eftersom smältpunkten för godisarna är annorlunda än sockrets. Farinsocker / Kandisfarin (ej rörsocker): Resultat: Fungerar lika bra som vitt socker och har en lätt karamellsmak. Det är viktigt för alla smaker att de under inga omständigheter får innehålla fett. Det fräser och kan inte längre tas bort från maskinen. Slutsats: positiv: - snabb - fluffiga men fortfarande fasta trådar - relativt lätt att rengöra - ingen ny lukt - mjuk gång, ingen vandring - kontinuerlig drift på minst 2 timmar möjlig neutral: - buller, inte speciellt tyst, men inte irriterande heller negativt : - ekonomiska instruktioner - otymplig sked - mellanrum mellan skål och maskin Maskinen är riktigt rolig och inte bara för barnfödelsedagskalas. Med lite övning blir bollarna väldigt vackra och är inte på något sätt sämre än nöjesvattnet. Maskinen rekommenderas även om den har små svagheter.

Från Alfredo Recenserad på 10.12.2015
Verifierad recension

Macchina per lo zucchero filato dal design retrò anni ’50 che prepara lo zucchero filato proprio come al luna-park! Funziona con lo zucchero semolato a cui possono essere aggiunti vari aromi per ottenere subito un cono di zucchero filato a tanti gusti diversi. Il montaggio è semplicissimo: per prima cosa dobbiamo agganciare la vaschetta rossa sul corpo principale per poi inserire il disco in ghisa nell'apposito perno, collocato al centro della macchina! A questo punto possiamo accenderla: il disco in ghisa inizierà a ruotare e le due resistenze, collocate al di sotto del disco, inizieranno a riscaldarsi. Dopo circa 3-5 minuti potremo versare lo zucchero nel solco centrale del disco in ghisa. Questa macchina girando vorticosamente e scaldando lo zucchero, lo scioglie e lo trasforma in un liquido denso e appiccicoso. La macchina gira, gira, ed ecco uscire dei filamenti di zucchero lunghi e sottili. Appena i filamenti escono dalla macchina si rapprendono e, avvolgendoli su di un bastoncino di legno come quelli utilizzati per gli spiedini, formano un soffice batuffolo che di nuovo si scioglie non appena tocca la punta della tua lingua.

Sockervaddsmaskin med retro 1950-talsdesign som förbereder sockervadd precis som på nöjesparken! Den fungerar med strösocker till vilket olika smaker kan tillsättas för att omedelbart få en sockervadd med många olika smaker. Monteringen är mycket enkel: först måste vi haka fast den röda brickan på huvuddelen och sedan föra in gjutjärnsskivan i lämplig tapp, placerad i mitten av maskinen! Vid denna tidpunkt kan vi slå på den: gjutjärnsskivan börjar rotera och de två motstånden, som finns under skivan, börjar värmas upp. Efter ca 3-5 minuter kan vi hälla sockret i mittspåret på gjutjärnsskivan. Denna maskin virvlar och värmer sockret, smälter det och förvandlar det till en tjock, klibbig vätska. Maskinen vänder och vänder och det kommer ut långa, tunna sockerstrån. Så fort filamenten kommer ut ur maskinen stelnar de och genom att linda in dem på en träpinne som de som används för spett, bildar de en mjuk vadd som smälter igen så fort den nuddar tungspetsen.

Från Massimo Recenserad på 09.12.2015
Verifierad recension

Macchina per lo zucchero filato ritirata “su commissione” da un’amica che organizza eventi, tra cui anche compleanni per bambini a tema...luna park. Sono rimasto molto colpito dalle foto dell’ultimo, con una ruota panoramica con i muffin al posto dei posti a sedere, di un carosello (sempre con i muffin al posto dei cavalli), di una macchina per popcorn in stile distributore anni ‘50...mancava giusto la macchina per lo zucchero filato. E il fatto che fosse rosso come il tema portante delle feste in questo stile l’ha resa un regalo perfetto. La macchina di per sé è di una semplicità incredibile. Si inserisce lo zucchero sfruttando il mestolo/cucchiaio incluso, mentre il motore ventilato si scalda al punto da fargli cambiare stato, facendo si di poterlo raccogliere con un bastoncino di legno (non incluso) semplicemente ruotandolo dentro il contenitore in plastica che circonda la bocchetta di uscita dell’aria. Allo zucchero è possibile aggiungere pochissime gocce di colorante per alimenti, così da aumentare l’effetto scenografico. Per quanto mi riguarda, lo sconsiglio sempre in quanto i suddetti coloranti sembrano essere legati in qualche modo ad un aumento dell’iperattività nei bambini più piccoli. Un’accortezza è quella di non lasciare mai, per quanto possibile, il lavoro a metà. Nello specifico, se notate che c’è ancora zucchero dentro, fate zucchero filato fino alla fine, altrimenti i residui si accumuleranno al suo interno e di certo non è un bel modo per mantenerlo in buono stato. Il corpo macchina è molto grazioso, con un effetto retrò molto simpatico. Il resto dei materiali è in plastica non eccelsa, bisogna vedere come reggerà nel tempo. In conclusione, a poco meno di 40 euro è un acquisto valido, anche se chiaramente non è qualcosa usare tutti i giorni. Durante le feste per bambini è un catalizzatore di attenzione mostruoso e può essere utilizzato sia da chi le organizza sia da animatori per bambini che, di tanto in tanto, possono distrarre i pupi in modo alternativo per rilassarsi...non pensando che la botta di zucchero che ingurgitano li farà eccitare ancora di più! :)

Sockervaddsmaskin samlad in "på kommission" av en vän som organiserar evenemang, inklusive temafödelsedagar för barn...tivoli. Jag blev mycket imponerad av bilderna på den förra, med ett pariserhjul med muffins istället för säten, en karusell (igen med muffins istället för hästar), en popcornmaskin från 1950-talet.. allt som saknades var bomullen godismaskin. Och det faktum att det var rött som huvudtemat för festerna i denna stil gjorde det till en perfekt present. Maskinen i sig är otroligt enkel. Sockret tillsätts med hjälp av den medföljande skänken/skeden, medan den ventilerade motorn värms upp till den grad att den ändrar tillstånd, vilket gör det möjligt att samla upp det med en träpinne (ingår ej) helt enkelt genom att vrida den inuti plastbehållaren som omger munstycke. Mycket få droppar matfärg kan tillsättas till sockret för att öka den scenografiska effekten. För mig avråder jag alltid från det då de ovan nämnda färgämnena på något sätt verkar vara kopplade till en ökning av hyperaktivitet hos yngre barn. En sak att vara försiktig med är att aldrig lämna jobbet halvgjort så mycket som möjligt. Specifikt, om du märker att det fortfarande finns socker inuti, gör sockervadd till slutet, annars kommer resterna att samlas inuti och det är verkligen inte ett bra sätt att hålla det i gott skick. Kamerahuset är väldigt graciöst, med en väldigt fin retroeffekt. Resten av materialen är gjorda av inte utmärkt plast, vi måste se hur det kommer att hålla med tiden. Sammanfattningsvis, för knappt 40 euro är det ett giltigt köp, även om det uppenbarligen inte är något att använda varje dag. Under barnkalas är det en monstruös katalysator för uppmärksamhet och kan användas både av dem som organiserar dem och av barnunderhållare som då och då kan distrahera dockorna på ett alternativt sätt för att koppla av... utan att tänka på att slaget av sockret de får i sig kommer att tända dem ännu mer! :)

Från "Uta " Recenserad på 04.12.2015
Verifierad recension

Die Zuckerwattemaschine ist sehr einfach zu bedienen. Erst 3-5min. aufheizen, dann Ausschalten. Nun mittig oben Zucker einfüllen. Wieder Einschalten und nach ca. 2:30min gehts mit den ersten Fäden los. Sie kommen oben raus. Da hat man das Produktbild etwas verschönt. Aber es entsteht wirklich leckere Zuckerwatte, wie man sie gekauft kennt. Und keine Angst vor der Reinigung. Geht besser als man denkt. Meine Maschine blitzt wieder wie zu Anfang. Wir lieben sie. PS: Wir nehmen Essstäbchen für die Zuckerwatte. Damit geht es echt prima.

Sockervaddsmaskinen är väldigt enkel att använda. Bara 3-5 minuter. värm upp och stäng sedan av. Häll nu socker i mitten på toppen. Slå på den igen och efter ca 2:30 minuter startar de första trådarna. De kommer ut på toppen. Produktbilden har förskönats lite. Men resultatet är riktigt läckert sockervadd, precis som du vet när du köper det. Och var inte rädd för att städa. Fungerar bättre än du tror. Min maskin blinkar igen som den gjorde i början. Vi älskar henne. PS: Vi använder ätpinnar till sockervadd. Det här fungerar riktigt bra.

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 04.12.2015
Verifierad recension

Heute kam nun endlich die langersehnte Zuckerwattemaschine. Beim Auspacken mussten wir erst einmal ernüchternd feststellen, das sie fast nur aus Kunststoff besteht. Egal, funktionieren soll sie und lecker Zuckerwatte machen. Es ist eine Art Rührlöffel dabei. Holzstäbe nicht, aber zum Glück haben wir immer Essstäbchen im Hause und so hatten wir wunderbare Holzstäbe für die Zubereitung. Zusammenbau Rote 'Plasteschale' eindrehen und Metallscheibe raufsetzen. fertg. Inbetriebnahme Gerät einschalten und 3-5min laufen lassen ohne Zucker. Ein Rauschen ist zu hören. Wir haben 5min mit Zeitschaltuhr gewählt. Zucker Nun das Gerät ausschalten. Zucker mittig einfüllen. Wir haben ca. 15g Zucker (normalen Haushaltszucker) genommen. Dann Gerät wieder eingeschaltet. Das Warten Nun beginnt für Kinder der schwerste Teil. Das Warten und es tut sich nichts. Nach 2:23min dann die ersten Fäden. Und das Wasser läuft förmlich im Munde zusammen. Und es entsteht wirklich richtige Zuckerwatte. Zwar nicht so groß wie gekaufte, aber der Geschmack ist der Gleiche und wir haben ja Zeit. Wir haben 2x Zuckerwatte gemacht. Der Aufwand soll sich ja lohnen. Und der Spaß und die Freude waren mit dabei. Reinigung Davor habe ich echt Angst gehabt. Der Zucker war ganz schön verklebt. In der Kunststoffschüssel kein Problem, aber bei dem festsitzenden Teil? Ach alles easy. Ich habe die 2 abnehmbaren Teile kurz eingeweicht, beim festsitzenden Teil einen feuchten Lappen draufgelegt und nach nicht mal 5 min. war alles wieder sauber. Klasse Teil, prima Verarbeitung und guter Preis. Und ich muss ehrlich sagen, mir hat sie Zuckerwatte auch geschmeckt. Da wird man doch wieder zum Kind. Zuckerwatte wird es jetzt sicher öfter geben, aber nur die Selbstgemachte.

Idag kom äntligen den efterlängtade sockervaddsmaskinen. När vi packade upp den upptäckte vi nykter att den nästan helt var gjord av plast. Oavsett, det ska fungera och göra läckra sockervadd. Det medföljer en sorts blandningssked. Inga träpinnar, men som tur är har vi alltid ätpinnar i huset och så hade vi underbara träpinnar till förberedelsen. Montering Skruva i det röda 'plastskalet' och sätt på metallskivan. färdiga Driftsättning Slå på enheten och låt den gå i 3-5 minuter utan socker. Ett ljud kan höras. Vi valde 5 minuter med timer. Sugar Stäng nu av enheten. Häll socker i mitten. Vi använde ca 15g socker (normalt bordssocker). Sedan slogs enheten på igen. Väntan Nu börjar det svåraste för barn. Väntan och ingenting händer. Efter 2:23 minuter de första trådarna. Och det vattnas i munnen bokstavligen. Och det skapar verkligen riktigt sockervadd. Inte lika stora som butiksköpta, men smaken är densamma och vi hinner. Vi gjorde sockervadd två gånger. Ansträngningen borde vara värt det. Och glädjen och glädjen fanns där. Städning Jag var verkligen rädd för det. Sockret var ganska klibbigt. Inga problem i plastskålen, men med den fastnade delen? Åh, allt är lätt. Jag blötlade kort de 2 avtagbara delarna, la en fuktig trasa på den fastnade delen och efter mindre än 5 minuter var allt rent igen. Bra del, bra utförande och bra pris. Och jag måste vara ärlig, jag gillade sockervadd också. Då blir man ett barn igen. Det blir definitivt mer sockervadd nu, men bara hemgjorda.

Visa fler kundrecensioner
Kundbetyg
Candyland 2 - sockervaddsmaskin
  • snygg retro-design
  • rymlig uppsamlingsbehållare som kan tas bort (diameter 31cm)
  • färdig att användas på 3 till 5 minuter
835,99 kr
Inklusive moms
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Bästsäljare
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken