Bevattning & Blomlådor

Välj
Sortera efter
  • Sida 1 / 11
204 Träffar på "Bevattning & Blomlådor"
Filter och sortera
  • Sida 1 / 11
Bevattning & Blomlådor

Bevattning och produkter för växter med blomkruka samt fler höjdpunkter

Om du letar efter blomkrukor eller produkter för trädgårdsbevattning finns ett brett urval hos Elektronik Star. Krukor, slangar, pumpar, pallkragar eller växttält hör till höjdpunkterna i vårt sortiment.

Blomkrukor, slangar för trädgårdsbevattning och fler produkter för växter.

I vårt sortiment finns många växtlådor med plats för en eller flera växter. Dessutom hittar du högkvalitativa pumpar och filter för din trädgårdsdamm. Passande slangar är en oumbärlig beståndsdel för bevattningen av din trädgård. Ytterligare höjdpunkt är stora pallkragar för växthus och övervintringstält samt speciella växttält som gör att du kan odla inomhus.

Många fördelar med växtkrukor och hjälpmedel för trädgårdsväxter

De många blomkrukorna finns i olika storlekar och passar för mängder av olika typer av växter. Blomlådorna blir riktiga blickfång i trädgården med sina olika höjder. Vissa krukor kommer tillsammans med ett växtställ som gör att blommorna syns tydligare. Utöver det finns även växtsäckar som möjliggör en bättre luftcirkulation och som låter överflödigt vatten jämnt flyta bort.

Högkvalitativa dammpumpar bidrar till en bra vattencirkulation i trädgårdsdammen. Olika modeller skiljer sig framför allt åt i höjden som bestämmer över vattenstrålens höjd. Flödeshastigheten anger i sin tur hur många liter pumpen kan flytta per timme.

Slangar gör att du enkelt kan vattna dina växter. Extra flexibla modeller kan exempelvis sträckas ut rejält vid behov och rullas ihop efter användning. Det finns även pärlbandsslangar som distribuerar vattnet genom många mikroporer och som därför lämpar sig för bevattning av växtrader. Tillsammans med passande system har sådana slangar ofta väsentliga fördelar för en automatisk trädgårdsbevattning.

I en stor pallkrage för växthus kan du plantera mängder av blommor, örter eller grönsaker. Särskilt populära är vädertåliga modeller med legeringar och beläggningar. Övervintringstält och växttält ger dig chansen att under vintern förbereda specifika växtarter på att återvända till trädgården.

Anledningar att köpa olika varianter av blomkrukor och andra produkter

På olika platser, exempelvis vid din ytterdörr, kan det vara bra att göra blommorna till riktiga blickfång med växtställningar eller blomkrukor som är högre än genomsnittet. För pumpar rekommenderas ett högre genomflöde för större dammar. Slangar bör alltid vara kompatibla med dina individuella bevattningssystem. Innan du köper växttält bör behoven hos de specifika växtarterna vara det centrala köpkriteriet.

FAQ

Vilka egenskaper bör slangar för trädgårdsbevattning ha?

För en regelbundet bevattning av växterna i din trädgård behöver du slangar som är extra robusta. Vissa produktvarianter består av elastiska material som gör att trädgårdsslangen inte knyts.

När rekommenderas set med växtkrukor?

Om du vill ha krukor för flera växter kan du spara pengar med ett set. Med vissa kombinationserbjudanden får du blomkrukor som passar perfekt till de medföljande ställen.

Hur viktig är väderbeständigheten för trädgårdsprodukterna?

Ifall du vill låta pallkragen eller blomlådan stå ute året runt är väderbeständigheten ett centralt köpkriterium. Olika väderförhållanden lämnar knappt några spår på riktigt högkvalitativa material

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken