Multicooker

Köp multikokare billigt online

Multikokare är riktiga mångkonstnärer som kan användas till att tillaga många rätter. Maskinen har en särskild kokfunktion som ger många olika fördelar. Du kan spara mycket tid vid matlagningen och spara plats i köket eftersom bara en apparat behövs. Tack vare den enkla användningen kan även oerfarna kockar lyckas laga delikata rätter.

Olika typer av multikokare

En multicooker är som flera olika köksmaskiner i en vilket sparar plats eftersom man slipper köpa flera maskiner. Om du vill köpa en multikokare finns det olika modeller att välja mellan. De skiljer sig åt vad gäller design, storlek, prestanda och program.

Bästa multikokare: användning och funktioner

En av de främsta egenskaperna hos Klarsteins köksmaskin GrandPrix är en 500 watts motor i kombination med 1000 watts värmeeffekt. På så sätt kan kraftig blandning och snabb uppvärmning genomföras. Tack vare blandarskålen i rostfritt stål med en stor volym på 2,5 liter får du plats med mycket. Dessutom kan du enkelt väga de nödvändiga ingredienserna med den integrerade vågen. Tack vare den stora displayen med knappar och ett patenterat vridreglage är intuitiv kontroll en barnlek. Så du optimalt kan styra hastigheten och temperaturen samt den nödvändiga tiden.

Dessutom är den moderna designen visuellt tilltalande. De förkromade beslagen och matberedarens kompakta dimensioner skapas ett intressant utseende som påminner om en cockpit. Allt du behöver för att starta multikokaren och sätta igång de automatiska programmen är ett eluttag. Maten kan inte bara stekas, kokas och långkokas, utan även värmas upp, ångas och puttra. På så sätt är en hälsosam och samtidigt skonsam tillagning av mat möjlig.

Vad bör man tänka på när man köper en multikokare?

En multikokare sparar både utrymme och tid, och den förbrukar mycket mindre energi jämfört med en traditionell spis. Med den kan du snabbt och enkelt, på ett hälsofrämjande och skonsamt sätt tillaga mängder av recept. I och med dess kompakta mått är apparaten särskilt lämplig för små kök och för camping eftersom den kan transporteras utan problem. Matberedaren är särskilt lämplig för de som vill förenkla matlagningen radikalt. Om du vill köpa en multikokare bör du försöka en som kan leva upp till dina krav.

Vanliga frågor om multikokare

Vilka delar ingår i tillbehörspaketet?

Vår bästa multicooker Klarstein GrandPrix är en köksmaskin som är utrustad med ett tillbehör för ångning och en blandare för att göra deg. Det finns även ett mixertillbehör, innerkorg och spatel, med vilka rester kan tas bort och tillagningsinsatsen kan lyftas ut.

Hur säker är multikokaren?

Tack vare den automatiska avstängningsfunktionen stannar multikokaren så fort du öppnar locket eller tar bort blandningsskålen. Dessutom garanterar fötterna med sugkoppar att den står säkert och stadigt.

Hur rengör man multikokaren?

Eftersom man kan ta av apparatens delar är det lätt att diska den.

Kan det bli problem med mycket hårda ingredienser?

Om råvarorna är mycket hårda kommer den kraftfulla pulsfunktionen med maximal hastighet väl till pass.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken