Artikelnummer 60000795

Klarstein Bamboo Garden Frukostset

Frukostsetet ur "Bamboo Garden"-serien är ett omfattande totalpaket för frukostälskande singel- eller flerhushåll av idag.

I exklusiv bambu-design.

Klarstein Bamboo Garden frukostset bär med sig en gemytlig flair av japanska zenträdgårdar hem till frukostbordet.Den skräddarsydda bambukostymen sitter perfekt och uppvisar en humörhöjande elegans som ger omgivningen en air av lugn och idyll.

Bestående av en kaffebryggare, en vattenkokare och en brödrost med 2 skivore blir den till en central mittpunkt på frukostbordet på morgonen.

Utrustad med 1080W effekt och en 1,25 liter stor vattentank brygger Klarstein Bamboo Garden kaffekokare på ett kick upp till 10-12 koppar aromatiskt filterkaffe för en pigg start på dagen. Tack vare det återanvändbara permanentfiltret slipper du springa och köpa engångsfilter, även om kaffemaskinen naturligtvis även kan användas med dessa. Värmeplattan ser samtidigt till att hålla det bruna livselixiret i glaskannan på en optimal drickstemperatur.

Med den sladdfria vattenkokaren ur Klarstein Bamboo Garden-serien kan du förbereda utsökta varma drycker till morgonens frukost. Tack vare 2200 W effekt blir ditt te eller andra varma drycker färdigt inom bara ett ögonblick. med en kapacitet på 1,7 liter ä vattenkokaren lämplig både för mindre och större familjehushåll. Vattennivn kan enkelt avläsas på nivåskalan som finns på de båda genomskinliga sidornas fönster.

Klarstein Bamboo Garden brödrost har två fack och kan värma bröd, och inte bara rostningsgraden är justerbar i 6 nivåer. Dessutom kan den nämligen även tina upp och värma upp bröd, vilket gör den till mer än bara en brödrost. Knapparna för funktionerna är belysta bakifrån med blåa lysdioder.

Produktdetaljer

Top Features

  • frukostset - bestående av kaffebryggare, vattenkokare och brödrost
  • 1080 W kaffebryggare med 1,25 liters volym - för 10-12 koppar
  • 2200 W vattenkokare med 1,7 l volym
  • 870 W brödrost med dubbla fack
  • hölje med äkta bambu
  • manual på engelska och tyska

Leveransomfång

Mått

Egenskaper

Bruksanvisning

Kundomdömen

Ingen översyn lämnades för den här artikeln.

Small Image

Klarstein Bamboo Garden Frukostset

Toppegenskaper
  • frukostset - bestående av kaffebryggare, vattenkokare och brödrost
  • 1080 W kaffebryggare med 1,25 liters volym - för 10-12 koppar
  • 2200 W vattenkokare med 1,7 l volym
1549,00 kr inkl. moms
Du kan ändra din beställning när som helst

Köpare av denna artikel har även köpt: