Espressomaskiner

Köp espressomaskiner billigt online

Att tillbereda en espresso som är lika välsmakande som den är vitaliserande är verkligen en konst. För att du ska få ut det mesta av din espresso rekommenderar vi att du köper en espressomaskin. I vårt sortiment hittar du kraftfulla och exklusiva apparater till ett utmärkt pris-prestanda-förhållande – med moderna funktioner och i elegant design. Hos Electronic Star kommer du hitta allt från proffsapparater med många funktioner till små alltiallon.

Espressomaskin – du kan välja på följande modeller

Espressomaskiner skiljer sig från konventionella kaffemaskiner med sin speciella teknik. Förutom maskiner med enkla eller dubbla vattenkretsar finns det även en Dual Boiler med två värmepannor. En espressomaskin med portafilter är lika populär. Den arbetar med högt pumptryck. Maskinerna skiljer sig också i wattkapacitet. Vill du ha en espressomaskin som är liten och kompakt, eller en voluminös modell som blir en stilig samlingspunkt i ditt kök? Här kan du också ta en titt på de mångfacetterade designerna. I vår kollektion varvas elegant design med retromodeller i rött eller himmelsblått. Sist men inte minst finns en espressomaskin med kvarn i vår webbutik.

En espressomaskin för en härlig liten koffeinkick i vardagen

Det lönar sig särskilt att ha en espressomaskin om du ofta tar emot gäster och vill trolla fram en god espresso att bjuda dem på efter middagen. Men du kanske också uppskattar att vakna med en espresso när du jobbar på din laptop eller på kvällen i soffan. Små espressomaskiner är idealiska i ett home office. Laga en enkel eller dubbel espresso med en enhet ur vårt sortiment – precis som du vill ha den.

Köpråd: espressomaskin med kvarn eller utan?

För dem som gärna vill ha maximalt färskmalda bönor och en sensationell doftupplevelse under bryggningen är en espressomaskin med integrerad kvarn ett bra val. En espressomaskin med portafilter är den idealiska lösningen om du vill servera utsökt espresso till ett stort antal människor. Om ditt kök inte har en bänkskiva eller har begränsat med plats rekommenderar vi en espressomaskin som är liten och kompakt.

Hos oss hittar du även apparater med separat mjölkskummare så att du alltid kan välja att dricka din stärkande kaffedryck med mjölkskum. Unna dig mer elegans i köket med en modell som är utrustad med touchpanel. Du kan värma upp apparaten snabbt genom att välja en apparat med hög effektkapacitet. Ta en titt på de högkvalitativa espressomaskinerna i Electronic Stars webbutik och få dina favoriter hemlevererade på nolltid!

Vanliga frågor om espressomaskiner

Vad är en Dual Boiler?

Det är en portafilter-espressomaskin som har två värmepannor. Den ena tillbereder varm ånga – den andra brygger kaffet. Apparaten kombinerar dessa två funktioner.

Hur mycket pumptryck bör kraftfulla espressomaskiner ha?

Högkvalitativa apparater har ett tryck på cirka 15 bar. Du kan köpa en särskilt kraftfull apparat med 20 bar från kända tillverkare.

Hur lång tid tar det för espressomaskinen att tillaga en espresso?

Moderna maskiner kan tillbereda en högkvalitativ espresso på några sekunder. En tillberedningstid på 25 till 35 sekunder är idealisk när du vill njuta av de perfekta aromerna.

Läs mer

Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken